Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl ee iyi geceler diyim bari dolaptan diğer birayı alıp açıcam hehe
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl bu kadar sıcak memlekette buz gibi iyi oluyo yahu ama düşündüğün için sağol
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Pilav yok işkembe çorbası var veriyim mi: halyeto asvetre halkoer de misyeni
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl gidip açlıktan gebermeden bişiler yicem dün saat 5ten beri açıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl gidip açlıktan gebermeden bişiler yicem dün saat 5ten beri açıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm Kısım evdeki hismetciye sölesen de bi spagetti de bise yapsa
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Yedim ben.. Sen kendi başının çaresine bak Bakışlarımı ceviremiorum
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl azzzaa kaldıııı aaazz sonraaaa havada uçannn birr modeemmm göreceksiniiizzzzzz seninnn çektiğinn elektriğee yaassııkkkk...gösünee diiisssssinee dursuunnnnnnn......haaayyyyyyyaaaaaaaahhh
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl azzzaa kaldıııı aaazz sonraaaa havada uçannn birr modeemmm göreceksiniiizzzzzz seninnn çektiğinn elektriğee yaassııkkkk...gösünee diiisssssinee dursuunnnnnnn......haaayyyyyyyaaaaaaaahhh puhahaa uyus eder bu modemler ben de az çekmedim
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl yaawww sormayıınnn..delii edecekk zırt vırt baglantıı kopuyoooo
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl yaawww sormayıınnn..delii edecekk zırt vırt baglantıı kopuyoooo en iyisi kablosuza geç bu insanı sinirli de yapıyor zaten
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.