Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl birazdan yatıcam ama yarın neveserin başının belası olmaya devam edicem
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl birazdan pikniğe gidiyorum.... ama akşam gelicem...güvençgülü sinir etcem...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl yatıorum gene yaw yarın olsun da e artık bi başının belası oliim yani
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl Yazar az sonra uyuyacağım.... şuan aktif olan herkese iyi geceler..
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl efendim aktif olarak bitek ben varım içkim sigaram vardır ama ii bi insanım size de ii geceler dilerim güzel bayan
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl yeter bukadar simdi dersimi yapicam teeeeeeeeeeeeeeeee aksama gelirim
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl ya bugün acayip yoruldum ben, erken çıkıcam, herkese iyi akşamlar
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Hay senin arkadaşına bıktım ula senin arkadaşından Az sora gülsüne sinir oldugum için cıkacam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.