Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl Yalniz kiz kulesine gidilirmi? Bence katmazlar. Benide götürün kapidan beraber gireriz ama ayni masaya oturmayalim, ben Gülsünle oturmak istiyorum, hesabimizi ödeyeceksiniz ama.
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl tamam sen gel öderim hesabı! ama gelirken yanında 2 tane tuğla getir ayağına bağlamak için sonra batmazsın felan delil kalmasın ortada
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl kız kulesinin eşsiz manzarasında denize kuğu gibi dalmak ne zevkli olur dimi....
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl tugla ha? demmeki bir yuva kurmaya düsünüyorsun. Yolla girdin bak. merak etme, sen ödersen bir fazla yerim, yaglanip batmam.
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl senin daha fazla yağlı halini düşünemiyom! kız kulesini batırcan sonra milli servete zarardan içeri atcaklar bizi senin yüzünden
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl ben kayığa bindim şu an kız kulesine geçiyom azizil atla çabuk çaktırmadan gidelim şuraya...
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl Su erkeklere bak, deniz yolundan kaciyorlar. Sizde erkek olacaksiniz.
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl Abi ben ders çalışıom ya şimdi akşam kaçsak olurmu kacin bakalim, gözlerim her yerde. bende cikiyorum, islerim var.
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl yok be ders çalışıom! akşam 7 de düğüne gitcem ben! yetiştirmem lazım! saol
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.