Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl rica ederım az sonra nereye gıdecegımı bılmeden evden cıkacam ayaklarım ve kalbım benı nereye gotururse oraya gıdecem
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl kardeşim bu senmisin? hemde bu saatte benim kardesim..selam... al sana bi cicek vereyim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl saol canım! nerelerdesin ya gözükmüon hiç özlettin! Senin için kayıp ilanı bile verdim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl saol canım! nerelerdesin ya gözükmüon hiç özlettin! Senin için kayıp ilanı bile verdim sorma kardesim..hava alacak zaman bulamiyorum..is is is hayat iste ..ama sizler bakiyorum iyisiniz..sevindim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl çok şükür! sende iyisen ne mutlu bize! neyse ben kaçıom gene bekleriz ha!
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl çok şükür! sende iyisen ne mutlu bize! neyse ben kaçıom gene bekleriz ha! tamam kardes..bundan sonra insallah sIk girerim
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl kımse yazmamıs bugun buraya aynıs olacak ama uykum geldı yatacam
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl yatacam az sonra ama uyku tutmadı bugün,hayat bi garip geldı gözüme ,efkar bastı bırden saatta gecenın 3buçuğu.. radyoda da tam şarkı çıktı ıyıce uykum kaçtı. kendimden uslanmaya kaç sevda yanığı daha
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.