Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl ya düzeltiyorum az sonra ''yoğun bir iş temposu başlıycak ...'' demekle hata yapmışım ne arayan ve ne soran
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl çiçeğime hayırlı olsun diyeceğim... ''hayırlı olsun forumun çiçeği ''
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl az once aklıma bıse geldı ne geldıgını uuttum sımdı az sonra bulurum galıba aklıma gelen seyı
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl offf gene derse bakacam derste bana bakacak sonra kopya hazırlayacam
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl az sooraa sinirlenecek kipatları çarpcam yere soora inip alçam servet verdim onlara
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl okula dogru yola cıkacam ıns okul yolundan sapıpta baska yere gıtmem
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl hayat az sonralarından ibaret zati... ertelenen şeylerle...... pes diyecem her şeye ve az sonra formu ekecem dip not:çünkü uykum geldi
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl git kendin al halla halla ayağına hizmet ohh ne ala..... az sonra yok hiçbişey yapmıcam yaa ne kadar boş bi hayatım var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.