Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Yazar az sonra gece uzun diyip takılmaya devam edeceğim buralarda..... birde sade bir kahve içtimmi tamamdır....
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl az sonra gece uzun diyip takılmaya devam edeceğim buralarda..... birde sade bir kahve içtimmi tamamdır.... afiyet olsun...
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Yazar offf harikasın buzlu arkadaş...nefis görünüyorlar kahveler benden gelde iki lafın belini kıralım şurda
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Yazar şeyy geldim iştee oo ama olmazki tümünü yemişsin...aşkolsun yaaaa neyse arkadaşım ben kaçarr sanırım uykum geldi...sana iyi geceler vede şuan burda olan herkese..yarın kurabilerin yenisini isterim bilesin....
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl bu kızlar nıe bıse anlamaz dun kac defa soledım su formatı sole atacan dıe telefonla aradı nası yapacagını gene soledım gene yapamadı sımdı evıne gıdıp bılgısayarına format atacam
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl kimseler yok her topice yazdim canim SIKILIYOR tam yatcaimda geliyorlar ya biraz tv bakcam
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl yıne kederlendım zorsunmazsam dısarı cıkacam bıraz yudumlanıp eve gelıp yatacam
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl yaklasık 10-15 kısı gol kenarına gıdıp pıknık yapacaz bırasda ıcecez
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl pıknk ısı tamam da ıcme ısı olmıcak bugun kandılmıs bu arada herkesın kandılı mubarek olsun
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl az sonra giderim herhalde kimse yok ...acaba forum hiç bu kadar sakin oldumu hiç...
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl dayanamaz oldum mıllete cevap vermekten herkes bır yerden bıse yazıo msn ı kapatacam
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl sen çayı nerde içiyon...? her zaman ki yerde....... ama seni göremedim......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.