Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl özür ama niye?... sewerim de ondan bi sebebi mi olmalııı hayırdır sen neden sormuşsun bu soruyuuuu....ilginç...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl 5 dk daha bılgısayar acık kalırsa bılgısayar basında uyuyacam ve sımdıde yatacam
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl dısarı cıkmam gerek bankaya gıtmelıyım.. sonraaaa oglende dersım var sonra 3 saat sayısal calıscaz arkadaslarla sonra yıne dersım var çarşamba gunlerını hıc sevmıyorum ders saatlerım cok alakasız....
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl sayısal lotomu çalışacaksınız bununda formülümü var tüyo versene kız bende sayısal oynayayım az sonra
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl sayısal yöntemler beee bende olsa onun formulu vereyım ama bende bılmıyorumkı abımler tum arkadaslar bırleserek bılgısayara eskı cıkmıs sayıları yukleyerek oynadılar 500 kupon.. ama nafıle 6 tutmadıgı gıbı 5te fazla tutmadı....
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl ders baslıcak derse gırecem ama canım hıc ıstemıo arkadasımla carsıya gıdecem
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl daha bıse yemedım evdede bıse yok yapabılırsem makarna yapmaya calısacam
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl bak jön............. bi pakette hazır çorba alıyorsun....çok güzel olur....çorba ve makarna....ben çok yapardım eskiden.... ne güzel günlerdi onlar............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.