Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl niye kız sokaktamı kalcan nuhahahhaa çok kötüsün sen kafanı yorma canım ben bulurum bi yer
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl geliriz bigün dert etme ama ben seçemiom hangisi olacağını....
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl geliriz bigün dert etme ama ben seçemiom hangisi olacağını.... göstercem ben sana tanırsın hemen
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl gözler kapalı, kulaklar sağır olcak, ayaklar topal kollar çolak olucak! Ne görcem ozaman ben?
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl Dur be kızım içine ettin be, iki dakka gerçekçi takıldık onuda sen batırdın
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl aman ben orda yeterince gerçekçi takılıp üzülüorum burda takılmayalım
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl tamam ama testere bende olsun (izlemediimi çok belli etmemşimdir umarım )
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl belli oldu biraz, filmde testere yoktu, en azından 1 de yoktu şincik sen yem olucan seni yakalamaya çalışna vampirler olucak biz bunları toz edene gümüş kurşunlarla vurcaz! bu biraz blade oldu ama olsun!
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl başka zaman çok kötü bi haber aldım gitmem lazım size ii geceler
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl az sonra gazetelere bakıyım, dedikoduları okuyum biraz diyorum ama forumdan ayrılamıyorum ki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.