Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl bugün cumartesi akşamı yani yarın pazar iş yok ayıptır söylemesi kafaları demlemeye gidiyoruz az sonra yarım saat sonra Lion53 yok ayılana kadar kafa çekmek isteyen varsa buyursun
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl Ben lafımı geri alıom sen tembel değilsin, atomböceği doktorsun artık
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl Ben lafımı geri alıom sen tembel değilsin, atomböceği doktorsun artık ben atomum sen böcek
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl susu büyüklerine karşı gelme ben sana atomböcük dedim öle kalcan!
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl heheh ben 83 kafadan kopardım! Hade çocugum büyüde gel aman yaa herkes büüklük taslıyo ama haklısın sen aradaki yaş farkı büyük sen buruş buruş dede olçan ben hala genç olçam
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl bak kızdırma beni kimse büyüklük taslamaıyo, burda espri yapıoz tepemi attırma! Bende dede olucam ama sen nine olamıcan niye çünkü bu gidişe evde kalcan hah oldumu şimdi :P
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl bak kızdırma beni kimse büyüklük taslamaıyo, burda espri yapıoz tepemi attırma! Bende dede olucam ama sen nine olamıcan niye çünkü bu gidişe evde kalcan hah oldumu şimdi :P kalmiçam bi kereeeeee sen öle san
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.