Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl ama ailecek yapcaz, yoksa kendim hazırlayabiliyorum çok şükür bu sefer gidiyorum kesin, ekmek alcam sonra kahvaltı oleyyyyyyyyy
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Az sonra değilde yarım saat sonra All star maçı var onu izlicem
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl uyumaya çalışacam.... gecenin üçünde birdenbire niye uyandıysam.......
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl vazgeçtim........ saat sabahın dördü ve ankarada dışarıda yağmur var............ forumdan çıkınca yarım saat kadar yağmurda yürüyecem...yarın forum deilsem evde yatıyo ve hastayımdır....
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Az sonra birilerine çağrı atıcam.. pis zapuk seni.......... ben biliyom kime çağrı attığını hehehehhhh
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Hoh deyin kızlar... Üfleyin telefona .. E napayım Madenim siz abiniziçaldırmıyorsunuz bari ben çaldırayım dedim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.