Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Mineu bence aramaktan çekinme! Başta hep sen arasan bile belli süre sonra sevgisi gerçekse hiç beklemediğin zamanda o arar! Bana göre bu işlerde gurur durumu daha kötü yapar, ilk adımı atan sen ol ki, sana gelmediğinde sorunun senden olmadığını bil, için rahat olur! gurur yapmıyorum azizil inan... daha öncede böyle bişi yaşadık ve arayan ben oldum, ama bu defa aramam... benim içim böylede rahat... bakalım dediğin gibi sevgisi ne kadar gerçek öğrenelim
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl etrafıma bi bakındımda yapılacak coooooooooooook iş var... az sonra hangisinden başlıyacagımı bilmiyorum...
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Saat 12 de simpsons başlıcak onu bekliyom gidip izlicem! Gerçi az sonra olmuyo ama olsun
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl az sonra işler yoğunlaşacak ve ben sıkıntılarımı bir an olsun unutucam
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl üsttekini yicem..anam imzası da kendi gibi hanimişte hanimiş..
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl eve yeni geldim ama üzerimi değişip tekrar çıkıcam.....görüşünceye dek hoş kalın....... hepinizi sewiyorum....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.