Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 az sonra ağlamak istiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 neden ne oldu ? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Az sonra ne yaparım bilmiyorum.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 neden ne oldu ? çok moralim bozuk gece yağmuru dün çok kötü bi gündü.... ağlamak çare değil ama kalbim acıyo Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Mineu ... Yapabileceğimiz bişi var mı ? Ya her ne oldu bilmiyorum ama geçecektir emin ol.. Sen şimdi kendini işe güce ver biraz da buradan geyik yap açılırsın canım.. Üzülme ne olur. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 çok moralim bozuk gece yağmuru dün çok kötü bi gündü.... ağlamak çare değil ama kalbim acıyo Kalbinin acımasına elimden birşey gelmez ama lütfen üzülme , Dün neler oldu bilemiyecem ama hiç birşey senden kıymetli değildir bunu sakın unutma... Eğer ağlamak istersen ağla rahatlarsın Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 bazı şeyler insanın kendisinden de kıymetli oluyor MİNEU başka yerden okuduğum kadarıyla içinin acıması normal bunun da hiçbir çözümü yok abicim tabiki acının kendisinden başka yani başka bi değişle buna sebep olan şeyin kendisinden başka ya da kişinin diyeyim böyle birşeyde acının kaynağı oysa çözümü de o oluyor kesinlikle allah yardımcın olsun bu arada az sonra acıma ölmezsem bende bi yemekyiyeceğim kahvaltı bilem etmedim daha Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 az sonra mineu yu neşelendirmek için ona çiçek göndereceğim Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 az sonra işime devam edeceğim......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 kolay gelsin abim! Bu aralar çok çalışıon, sabahlıyon hatta! Dikkat et havalar soğuk hasta olma! Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 yok ya gece vardiyesindeyim 3 haftada bir böyle geceye geciyorum... gündüz mışıl mışıl uyuyorum.... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 as soora uyiçam dünde uyumadım ölücem uykusuzluktan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Mineu ... Yapabileceğimiz bişi var mı ? Ya her ne oldu bilmiyorum ama geçecektir emin ol.. Sen şimdi kendini işe güce ver biraz da buradan geyik yap açılırsın canım.. Üzülme ne olur. arman çok saol ama yapılacak bişey yok ben bile ne yapacağımı bilemez durumdayım... inşallah geçer bu günler. eski mine gelsin istiyorum bunun bir inatlaşmaya dönmeden beni aramasını bekliyorum Kalbinin acımasına elimden birşey gelmez ama lütfen üzülme , Dün neler oldu bilemiyecem ama hiç birşey senden kıymetli değildir bunu sakın unutma... Eğer ağlamak istersen ağla rahatlarsın gece kuşum iyiki sizler varsınız kendimi yalnız hissetmememi sağlıyorsunuz, daha ne yapabilirsiniz ki!!! keşke ağlayabilsem, rahatlıycam ama göz pınarlarım kurumuş sanki çok saolun... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Az sonra bir türlü bitirmek nasip olmayan projemi bitirecem Ama hala kaygılarım var bitmesi konusun da Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 '' bazı şeyler insanın kendisinden de kıymetli oluyor MİNEU başka yerden okuduğum kadarıyla içinin acıması normal bunun da hiçbir çözümü yok abicim tabiki acının kendisinden başka yani başka bi değişle buna sebep olan şeyin kendisinden başka ya da kişinin diyeyim böyle birşeyde acının kaynağı oysa çözümü de o oluyor kesinlikle allah yardımcın olsun '' çözümü var, hemde çok kolay aslında shatinim .... sadece herşey bi telefonun, güzel bi mesajın ucunda inan... bekliyorum... bu defa ben aramıycam... çok teşekkür ederim... yardımların için... iyiki varsınız... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Sen de iyi varsın canım Bence de sen arama zaman bırak eminim en uygun zaman da arayacak seni mutlu edecektir... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 az sonra mineu yu neşelendirmek için ona çiçek göndereceğim teşekkür ederim angelım... bütün çiçeklerim sana gelsin... Sen de iyi varsın canım Bence de sen arama zaman bırak eminim en uygun zaman da arayacak seni mutlu edecektir... bende öyle yapmayı düşünüyorum gece kuşum... inşallah doğru yapıyorumdur... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Doğru olanı yapıyorsun merak etme... Bu ara da sen iyice alıştın şu gece kuşuna Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Mineu bence aramaktan çekinme! Başta hep sen arasan bile belli süre sonra sevgisi gerçekse hiç beklemediğin zamanda o arar! Bana göre bu işlerde gurur durumu daha kötü yapar, ilk adımı atan sen ol ki, sana gelmediğinde sorunun senden olmadığını bil, için rahat olur! Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 az sonra çay ve kek ile kahvaltımı yapacağım..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Afiyet olsun bana yokmu kek? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Az sonra istemediğim şeyleri yazmak zorun da kalacam en iyisi mi bir müddet uzak durayım Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 az sona SilkRoad oynayacam (yeni karakter açtım biraz da sitres atmam lazım) arada burada oynamak dışında başka şeylerle de oynayayım diyorum yakında bebeklerle de oynayacam ))))))) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.