Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Sizce bir cay kasigi pirincte kac pirinc tanesi vardir? Rica ederim,once tahmininizi yazin,sonra saymak isterseniz sayin lutfen..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Sizce bir cay kasigi pirincte kac pirinc tanesi vardir? Rica ederim,once tahmininizi yazin,sonra saymak isterseniz sayin lutfen.. pirincin cinsine bağlıdır.BERSANİ-BALDO-KIRIK PİRİNÇ ortalama 5-6 olabilirmi?
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl pirincin cinsine bağlıdır.BERSANİ-BALDO-KIRIK PİRİNÇ ortalama 5-6 olabilirmi? eyvahlar olsun ölçtüm bukadar uçuk bir rakam hayret rakamı yazmadım arkadaşlarda ölçsün güzel soru
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl babam bana sorduydu ama unnuttum................ sayanızı tavsiye ederim bodrumlu nun dediği gibi............. çoooook uçuk bi sayııı.................
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl pirincin cinsine bağlıdır.BERSANİ-BALDO-KIRIK PİRİNÇ ortalama 5-6 olabilirmi? bende amma az atmışım yahu bi ayar tutturamadım gerçekten hoş bi soru ilk bakışta az gibi geliyor
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Sizce bir cay kasigi pirincte kac pirinc tanesi vardir? Rica ederim,once tahmininizi yazin,sonra saymak isterseniz sayin lutfen.. ben bu soru yüzünden bi akşam yemeği kaybettiydim... 110 130-150 arası bişiyler alıyooooooo
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Yazar bence 157.. tahmin ettim saymadımmm. wallaaaa Pirincin büyüklüğüne göre 120-170 adet alır.. 140 di miiii ben cok iyi bir aşçıyım yaaaaaa ben bu soru yüzünden bi akşam yemeği kaybettiydim... 110 130-150 arası bişiyler alıyooooooo eveet dogru,tebrikler. hepiniz iyi asciymissiniz,sadece tahmin..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Aslinda teyid etmeme gerek yoktu,sayan herkes bulur,ama hic saymamis oldugunuzu varsayiyorum Peki bi yemek kasigi?
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Sonrasında bir kepçe demeyeceksen cevaplıyalım.. 2000 civarı benim tahminim..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Yazar diyecektim aslinda.. ben de saymadim,ama bi gonullu sayarsa ben de bilmek isterim
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl bunuda cevaplarsak kesin kepçe,tencere,kazan diye gidecek.en iyisi burada bırakmak.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.