Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 İçinde “KAYA” bulunan dört sözcük yukarıdadır: Boşluklara uygun harfleri getirerek bu sözcükleri bulunuz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 İçinde “KAYA” bulunan dört sözcük yukarıdadır: Boşluklara uygun harfleri getirerek bu sözcükleri bulunuz paskalya akasya akaryakıt yukarı asya Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 paskalya akasya akaryakıt yukarı asya yukarı asya ayrı ammaaa.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 yukarı asya ayrı ammaaa.. olmadı mı yanii Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 olmadı mı yanii II olmadı... ayrı olmayan bi kelime bulusan oluuu Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 II olmadı... ayrı olmayan bi kelime bulusan oluuu bu takografya da degil di mi? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 maşallah nazar değmesin gloriacım yaneeeeeeeeee.................. pes doğrusu.......................... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 maşallah nazar değmesin gloriacım yaneeeeeeeeee.................. pes doğrusu.......................... tatlım bulamıyorum sonuncusunu takıldım kaldım valla son yazdıgımın da dogrulugundan emin degilim ugrassana sen de biraz lütfen belki senin de aklına bi fikir gelir Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben de baştakileri buldum sondakinde takıldım be gloria........ sen çözemezsen ben hiç hiç çözemem kıssssss. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bu takografya da degil di mi? ben bu soruyu başaka bir yerden bulmuştum cevabına baktım seninki değil ama....seninki bana göre daha mantıklı ve güzel.... tebrik ederimmm... bendeki cevap SEKRETARYA idi.. ama sekretErya olmalıydı.. tekrar tebrikler.... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bu muydu yane........ ben hep tıptan astronomiden filan arayodum tüh Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bu muydu yane........ ben hep tıptan astronomiden filan arayodum tüh he walla buyduu... nassınn hemşommm Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bu takografya da degil di mi? kamyonlara takılan trafik seyriyle ilgili bilgiler veren bir cihaz. ama tam olarak ismini bilemiyorum TAKOMETRE diyen var,TAKOGRAF diyen var.TAKOGRAFYA cihazın çıkardığı şerit olabilirmi? bilmiyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bak şimdi bütün tdk sözlüğünü taradım senin bu sorun yüzünden ve sekreteyayı da buldum üstelik geri dönüp bulduğumdan copk da emin olarak kontrol ettim doğrumudur diye fakat sekreterya diye yazılıyor sekretarya degil bu yuzden yazmadım... Bütün ihtimalleri de denedim fakat en yakın cevap buydu ama harf hatası var yani Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bak şimdi bütün tdk sözlüğünü taradım senin bu sorun yüzünden ve sekreteyayı da buldum üstelik geri dönüp bulduğumdan copk da emin olarak kontrol ettim doğrumudur diye fakat sekreterya diye yazılıyor sekretarya degil bu yuzden yazmadım... Bütün ihtimalleri de denedim fakat en yakın cevap buydu ama harf hatası var yani üzülme beee:( bir daha zaten sormam böle incelemeden.. dalkınlıma geldii. tebrik tebrik tebrik... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 üzülme beee:( bir daha zaten sormam böle incelemeden.. dalkınlıma geldii. tebrik tebrik tebrik... tamam üzülmüyorumm bu arada takografya, hız belli bir limitin üzerine çıktığında uyarı sinyali veren ve raporlama yapan aletin adıymış... Tübitak'ın sayfasında gördüm bir de arabalarla ilgili yedek parça satan bir web sitesinde de gördüm... (Bu tanım, bodrumlu içindi) bildiğimiz takograf cihazı ile aynı anlama geliyor sanırım di mi? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 tamam üzülmüyorumm bu arada takografya, hız belli bir limitin üzerine çıktığında uyarı sinyali veren ve raporlama yapan aletin adıymış... Tübitak'ın sayfasında gördüm bir de arabalarla ilgili yedek parça satan bir web sitesinde de gördüm... (Bu tanım, bodrumlu içindi) bildiğimiz takograf cihazı ile aynı anlama geliyor sanırım di mi? Di.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 tamam üzülmüyorumm bu arada takografya, hız belli bir limitin üzerine çıktığında uyarı sinyali veren ve raporlama yapan aletin adıymış... Tübitak'ın sayfasında gördüm bir de arabalarla ilgili yedek parça satan bir web sitesinde de gördüm... (Bu tanım, bodrumlu içindi) bildiğimiz takograf cihazı ile aynı anlama geliyor sanırım di mi? bende aynı şeyleri söylemiştim.trafik seyriyle ilgili (hız limitini aşma,chipli ehliyetin takılıp kaç saat araç kullandığınla ve bunlarla ilgili döküman verme vs...) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.