Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kayahd8.gif

İçinde “KAYA” bulunan dört sözcük yukarıdadır:

Boşluklara uygun harfleri getirerek bu sözcükleri bulunuz

Gönderi tarihi:

kayahd8.gif

İçinde “KAYA” bulunan dört sözcük yukarıdadır:

Boşluklara uygun harfleri getirerek bu sözcükleri bulunuz

paskalya

akasya

akaryakıt

yukarı asya

Gönderi tarihi:

yukarı asya ayrı ammaaa.. :sweatingbullets::sweatingbullets:

olmadı mı yanii

Gönderi tarihi:

II olmadı...

ayrı olmayan bi kelime bulusan oluuu :blushing::blushing::clover:

bu takografya da degil di mi?

Gönderi tarihi:

maşallah nazar değmesin gloriacım yaneeeeeeeeee..................

pes doğrusu..........................

tatlım bulamıyorum sonuncusunu takıldım kaldım valla son yazdıgımın da dogrulugundan emin degilim ugrassana sen de biraz lütfen belki senin de aklına bi fikir gelir :unsure:

Gönderi tarihi:

ben bu soruyu başaka bir yerden bulmuştum cevabına baktım seninki değil ama....seninki bana göre daha mantıklı ve güzel....

tebrik ederimmm...

bendeki cevap SEKRETARYA idi..

ama sekretErya olmalıydı..

tekrar tebrikler.... :clover::blushing::blushing::P

Gönderi tarihi:

bu muydu yane........

ben hep tıptan astronomiden filan arayodum

tüh

he walla buyduu...

nassınn hemşommm :blushing::D:P

Gönderi tarihi:

kamyonlara takılan trafik seyriyle ilgili bilgiler veren bir cihaz. ama tam olarak ismini bilemiyorum TAKOMETRE diyen var,TAKOGRAF diyen var.TAKOGRAFYA cihazın çıkardığı şerit olabilirmi? bilmiyorum :(

Gönderi tarihi:

bak şimdi bütün tdk sözlüğünü taradım senin bu sorun yüzünden ve sekreteyayı da buldum üstelik geri dönüp bulduğumdan copk da emin olarak kontrol ettim doğrumudur diye fakat sekreterya diye yazılıyor sekretarya degil bu yuzden yazmadım... Bütün ihtimalleri de denedim fakat en yakın cevap buydu ama harf hatası var yani :(

Gönderi tarihi:

bak şimdi bütün tdk sözlüğünü taradım senin bu sorun yüzünden ve sekreteyayı da buldum üstelik geri dönüp bulduğumdan copk da emin olarak kontrol ettim doğrumudur diye fakat sekreterya diye yazılıyor sekretarya degil bu yuzden yazmadım... Bütün ihtimalleri de denedim fakat en yakın cevap buydu ama harf hatası var yani :(

üzülme beee:(

bir daha zaten sormam böle incelemeden..

dalkınlıma geldii.

tebrik tebrik tebrik... :clover::blushing::blushing::(

Gönderi tarihi:

üzülme beee:(

bir daha zaten sormam böle incelemeden..

dalkınlıma geldii.

tebrik tebrik tebrik... :clover::blushing::blushing::(

tamam üzülmüyorumm :)

bu arada takografya, hız belli bir limitin üzerine çıktığında uyarı sinyali veren ve raporlama yapan aletin adıymış... Tübitak'ın sayfasında gördüm bir de arabalarla ilgili yedek parça satan bir web sitesinde de gördüm... (Bu tanım, bodrumlu içindi) bildiğimiz takograf cihazı ile aynı anlama geliyor sanırım :) di mi?

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

bu arada takografya, hız belli bir limitin üzerine çıktığında uyarı sinyali veren ve raporlama yapan aletin adıymış... Tübitak'ın sayfasında gördüm bir de arabalarla ilgili yedek parça satan bir web sitesinde de gördüm... (Bu tanım, bodrumlu içindi) bildiğimiz takograf cihazı ile aynı anlama geliyor sanırım :) di mi?

Di.. :thumbsup::)

Gönderi tarihi:

bende aynı şeyleri söylemiştim.trafik seyriyle ilgili (hız limitini aşma,chipli ehliyetin takılıp kaç saat araç kullandığınla ve bunlarla ilgili döküman verme vs...)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.