Φ hunter02 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 bi soru da benden arkadaslar bu da bir sandal sorusu bi anne bi baba bir polis 2 kız çocuğu 2 erkek çocugu ve bir cocuk hırsız var ve iki kişilik bir sandal var bunların hepsi bir kıyıda amacımız hepsini karşı kıyıya geçirmek fakat cocuklar sandalı kullanamıyorlar kız cocukları anneleri olmadan babalarıyla kalamazlar erkek cocuklarıda babaları olmadan anneleriyle kalamıyolarlar ve polis haricinde hiç kimse hırsız cocukla yanlız kalamıyor yine polis haaricinde hırsız cocukla kimse sandala binemiyor hadi bu 8 kişiyi karşı kıyıya gecirin kolay gelsin Alıntı
Φ ulugul Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 ben bu sorunun cevabını biliyoru, japonyada iş mülakatında sorduklarını duymuştum.. oyun biçiminde video hali bende var istersen mailına göndereyim.. ilgilenen diğer arkadaşlara söyleyeyim: soru çözümsüz değil; güzel soru Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 CEVABI BULDUM AMA DİĞER ARKADAŞLARADA DÜŞÜNME ŞANSI VERELİM CEVAP GELMEZSE O ZAMAN YAZARIM Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 cevabını biliyorum bendede var videosu bakalım arkadaslarda bleceklermi sevgiyle kalın Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 erkekler anneleri ile ve hırsız ile yanlız kalamıyor,kızlar babaları ile ve hırsız ile yalnız kalamıyor fakat tek başlarına kalabiliyorlar diye düşünüyorum. kızlar:K , erkekler:E , baba:B , anne:A , polis:P , hırsız:H P ve K gider p döner P ve K gider P döner P ve A gider P döner P ve H gider p döner P ve B gider p döner P ve E gider p döner P ve E gider ve taşıma biter......... Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 yanlış cevap maalesef çünkü polis olmadan hırsız cocuk dıgerlerıyle kalamıyo ve bu kadar da kolay değil cevabı biraz karısık bence tabi Alıntı
Φ overdosenos Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 arkadaslar ya su ceavbı yazsanız merak ettim ya off ne bu be zor gibi su yamyamlı sorunun daha zoru asmıslar artık Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Polis:p Hırsız:h Anne:a Baba:b Erkek Çocuk :e Kız Çocuk :k p+h gider ; p döner p+k gider ; p+h döner a+k gider ; a döner a+b gider ; b döner p+h gider ; a döner b+e gider ; p+h döner p+e gider ; p döner p+h gider.... Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 evet arkadasım bu doğru cevap fakat bu sorunun bir cevabı daha var ben de ou yazıyım polis hırsız gider,polis geliyor polis ve oğlan cocugu gidiyo, olis hırsız geliyor baba oğul gidiyor, baba gelyor anne baba gidiyor, anne geliyor polis hırsız gidiyo, baba geliyor baba anne gidiyor, anne geliyor anne kız gidiyor, polis hırsız geliyo polis kız gidiyor, polis geliyor ve son olarak, polis hırsız gidiyor. sevgiler arkadaşlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.