Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl Hicri-1427 ben misafirim sana ulaşabildim neden konulara erişilmiyor çoğu kapalı arıza mı var engelleme mi iyi geceler
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl ben birine buldum )) tuttugu takimin sampiyonlugu goremeden geberdi olarmi
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ben misafirim sana ulaşabildim neden konulara erişilmiyor çoğu kapalı arıza mı var engelleme mi iyi geceler Misafirsen Heyhat nickiyle nasıl girdin..?
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl avatarın cuk oturmuş taşa olivia Hadi yaaa Bak bakim sağ kenarı oturmuşmu
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl BİR İYİ BİR KÖTÜ HABERİM VAR AŞKIM ,YARİN MAÇIMIZ VAR BU İYİ HABER ,KÖTÜ HABERSE YARİN KALEDE SEN VARSIN
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl BİR İYİ BİR KÖTÜ HABERİM VAR AŞKIM ,YARİN MAÇIMIZ VAR BU İYİ HABER ,KÖTÜ HABERSE YARİN KALEDE SEN VARSIN BU BİR TEMEL FIKRASI ASLINDA ...HAYATTA FIKRA GİBİ DEĞİLMİ...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl BU BİR TEMEL FIKRASI ASLINDA ...HAYATTA FIKRA GİBİ DEĞİLMİ... güzel fıkra
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 16 yıl suheda senın yok mu mezar tasın benım kı bıraz uzun suruyo cunku altın ıslemelı elmas taslamalı jennıfer lopezın orjınal parfumlu bılmıyorum kı daha ne yaptırsam
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl öldükten sonra bir yazan çıkar elbet..ölmüşüm yaa..öldükten sonradamı telaş..valla uğraşmam.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.