Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Her adımda, bir önceki satırda bulunan sözcüğün bir harfini atıp yerine farklı bir harf getirerek anlamlı sözcükler elde edin ve son satırdaki sözcüğe ulaşın. Örnek: AKIL --> PUAN (AKIL, AKIN, ALIN, ALAN, PLAN, PUAN)
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Her adımda, bir önceki satırda bulunan sözcüğün bir harfini atıp yerine farklı bir harf getirerek anlamlı sözcükler elde edin ve son satırdaki sözcüğe ulaşın. Örnek: AKIL --> PUAN (AKIL, AKIN, ALIN, ALAN, PLAN, PUAN) SIVI-SIZI-SAZI-BAZI-BOZA-BOYA OLDUMU ACABA?
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl üzgünüm ama bence olmamış,çünkü sanırım kelime içinde harflerin yeri değiştirmeden yapmak gerekiyor,sadece bi harf değişmeli yani her adımda ben de düşünüyorum bulcam inşş
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl SIVI-SIZI-SAZI-BAZI-BOZA-BOYA OLDUMU ACABA? SIVI-SIVA-SAYA-SOYA-FOYA-BOYA umarım bu sefer olmuştur. uykum geldi.
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Bence: SIVA SIYA SOYA FOYA BOYA.. SIYA:Kürekleri ters çekerek,sandalı geri götürmek..
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl SIVI-SIVA-SIPA-SOPA-SOYA-BOYA Bence en anlamlı kelimeler bunlar.Üstünde tartışılacak bişey kullanmamışsın Gloria'cım,tebrik ederim..
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl SIVI-SIVA-SIPA-SOPA-SOYA-BOYA Bence en anlamlı kelimeler bunlar.Üstünde tartışılacak bişey kullanmamışsın Gloria'cım,tebrik ederim.. ben de tebrik ederim gloriacım
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ben de teşekkür edeyim o halde... beklediğim cevap kimden geldi bilin bakalımmmmm.... tebrikler.... ortadoğu,kuzeydoğu,güneybatı,kuzeybatı......'nın en hızlı soru cevaplayıcısııı
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl SIVI-SIVA-SAYA-SOYA-FOYA-BOYA umarım bu sefer olmuştur. uykum geldi. mosyna kardeş bi cevap versen
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Yazar mosyna kardeş bi cevap versen uğraşın için sağolda...SAYA sanki olmamış gibi.. onun yerine daha anlamlı bişiy olursa olur..onu da zaten gloria cevapladı..
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl uğraşın için sağolda...SAYA sanki olmamış gibi.. onun yerine daha anlamlı bişiy olursa olur..onu da zaten gloria cevapladı.. SAYA-ayakkabıcılıkta kullanılan bir terim.
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Yazar SAYA-ayakkabıcılıkta kullanılan bir terim. bilmiyodum...eğer öyleyse uygundurrrr
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl iyide bodrumlunun yazdığı sıva- saya arasında iki kelime fark var karışmak gibi olmasın ama yanlış sanki
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl iyide bodrumlunun yazdığı sıva- saya arasında iki kelime fark var karışmak gibi olmasın ama yanlış sanki doğru söylüyorsun iki harf değişmiş neyse glorianın ki zaten doğruydu problem yok
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl SARI,SARA,PARA,PARE,KARE,KARA,KAMA,KOMA,KOLA,MOLA,MODA,SODA,SEDA,SERA,SERI,GERI,GEZI,GAZI,MAZI VS Bitirmissiniz ama ben kelimeleri cok severim,yazmak istedim.
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl beklediğim cevap kimden geldi bilin bakalımmmmm.... tebrikler.... ortadoğu,kuzeydoğu,güneybatı,kuzeybatı......'nın en hızlı soru cevaplayıcısııı :w00t: çok güldümmm bu tebriğeeeee..... ÇOOKKKKK... Teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl hakediyosun ama gloria cım...... canımmmmcccımmmm teşekkür ederimm
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl ne önemi var gloriacım ama gerçekten öylesin iltifat filan deil ha...................
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl ne önemi var gloriacım ama gerçekten öylesin iltifat filan deil ha................... gerçekten teşekkür ederim güzel sözlerin için
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ne önemi var gloriacım ama gerçekten öylesin iltifat filan deil ha................... bende teşkkür edem sizlere....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.