Φ mosyna Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Her adımda, bir önceki satırda bulunan sözcüğün bir harfini atıp yerine farklı bir harf getirerek anlamlı sözcükler elde edin ve son satırdaki sözcüğe ulaşın. Örnek: AKIL --> PUAN (AKIL, AKIN, ALIN, ALAN, PLAN, PUAN) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Her adımda, bir önceki satırda bulunan sözcüğün bir harfini atıp yerine farklı bir harf getirerek anlamlı sözcükler elde edin ve son satırdaki sözcüğe ulaşın. Örnek: AKIL --> PUAN (AKIL, AKIN, ALIN, ALAN, PLAN, PUAN) SIVI-SIZI-SAZI-BAZI-BOZA-BOYA OLDUMU ACABA? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 üzgünüm ama bence olmamış,çünkü sanırım kelime içinde harflerin yeri değiştirmeden yapmak gerekiyor,sadece bi harf değişmeli yani her adımda ben de düşünüyorum bulcam inşş Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 SIVI-SIZI-SAZI-BAZI-BOZA-BOYA OLDUMU ACABA? SIVI-SIVA-SAYA-SOYA-FOYA-BOYA umarım bu sefer olmuştur. uykum geldi. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Bence: SIVA SIYA SOYA FOYA BOYA.. SIYA:Kürekleri ters çekerek,sandalı geri götürmek.. Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 SIVI-SIVA-SIRA-SORA-BORA-BOYA Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 SIVI-SIVA-SIPA-SOPA-SOYA-BOYA Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 SIVI-SIVA-SIPA-SOPA-SOYA-BOYA Bence en anlamlı kelimeler bunlar.Üstünde tartışılacak bişey kullanmamışsın Gloria'cım,tebrik ederim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 SIVI-SIVA-SIPA-SOPA-SOYA-BOYA Bence en anlamlı kelimeler bunlar.Üstünde tartışılacak bişey kullanmamışsın Gloria'cım,tebrik ederim.. ben de tebrik ederim gloriacım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ben de teşekkür edeyim o halde... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ben de teşekkür edeyim o halde... beklediğim cevap kimden geldi bilin bakalımmmmm.... tebrikler.... ortadoğu,kuzeydoğu,güneybatı,kuzeybatı......'nın en hızlı soru cevaplayıcısııı Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 SIVI-SIVA-SAYA-SOYA-FOYA-BOYA umarım bu sefer olmuştur. uykum geldi. mosyna kardeş bi cevap versen Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 mosyna kardeş bi cevap versen uğraşın için sağolda...SAYA sanki olmamış gibi.. onun yerine daha anlamlı bişiy olursa olur..onu da zaten gloria cevapladı.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 uğraşın için sağolda...SAYA sanki olmamış gibi.. onun yerine daha anlamlı bişiy olursa olur..onu da zaten gloria cevapladı.. SAYA-ayakkabıcılıkta kullanılan bir terim. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 SAYA-ayakkabıcılıkta kullanılan bir terim. bilmiyodum...eğer öyleyse uygundurrrr Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 iyide bodrumlunun yazdığı sıva- saya arasında iki kelime fark var karışmak gibi olmasın ama yanlış sanki Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 iyide bodrumlunun yazdığı sıva- saya arasında iki kelime fark var karışmak gibi olmasın ama yanlış sanki doğru söylüyorsun iki harf değişmiş neyse glorianın ki zaten doğruydu problem yok Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 SARI,SARA,PARA,PARE,KARE,KARA,KAMA,KOMA,KOLA,MOLA,MODA,SODA,SEDA,SERA,SERI,GERI,GEZI,GAZI,MAZI VS Bitirmissiniz ama ben kelimeleri cok severim,yazmak istedim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 beklediğim cevap kimden geldi bilin bakalımmmmm.... tebrikler.... ortadoğu,kuzeydoğu,güneybatı,kuzeybatı......'nın en hızlı soru cevaplayıcısııı :w00t: çok güldümmm bu tebriğeeeee..... ÇOOKKKKK... Teşekkür ederim Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 hakediyosun ama gloria cım...... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 hakediyosun ama gloria cım...... canımmmmcccımmmm teşekkür ederimm Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ne önemi var gloriacım ama gerçekten öylesin iltifat filan deil ha................... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ne önemi var gloriacım ama gerçekten öylesin iltifat filan deil ha................... gerçekten teşekkür ederim güzel sözlerin için Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ne önemi var gloriacım ama gerçekten öylesin iltifat filan deil ha................... bende teşkkür edem sizlere.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.