Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Msn messenger işinize yarayacak aradığınız programların hepsi burda %100 sağlam

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

:( ARKADASLAR ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSIN RAPID DEN HIC DOSYA INDIREMIYORUM BU KULANICI ADIYLA BU SAYFAYI GORME YETKINIZ YOK DIYE YAZIYOR LUTFEN YARDIM

kardeş rapid sitesine girdiğin zaman altta iki tane şık sunuyor sana sen ordan free olan yeri tıkla ondan sonra geri sayım işlemi yapıcam ve bekle o geri sayımı sonra sana üç harf vericek bunları yazmanı isticek bu üç harfi yaz ve entere bas indirme işlemi otomatik gerçekleşicektir saygılar

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

kota yani sınırlı bir şekilde indiriyosun o siteden en fazla 3 şey indiriyon sanırım yarın denersen indirir kardeş müzik indirdiğin için katon dolmus ;) al sana acela cevap :)

larise bu nedemek oluyor yaa "kotan dolmuştur" . beni güldürdün. kota dolunca hizmet kesiliyor mu yoksa extra gecilen alan kadar fazla para mı odenıyor ? sanırım bunu yazarken çok mesguldun yada dalgındın

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

larise bu nedemek oluyor yaa "kotan dolmuştur" . beni güldürdün. kota dolunca hizmet kesiliyor mu yoksa extra gecilen alan kadar fazla para mı odenıyor ? sanırım bunu yazarken çok mesguldun yada dalgındın

kardeş yanlış anladın yine beni rapid sitesi üye olmayan ziyaretçilere örnek 100 mb indirmelik hak veriyor bu 100 mb o gün dolduran kişi o siteden indiremiyor bişey ama başka bi ip nosu ile indirirsin :) üye olup para veriyosun o zaman sınırsız indirebiliyorsun ama paralı dedim gibi :)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
kardeş yanlış anladın yine beni rapid sitesi üye olmayan ziyaretçilere örnek 100 mb indirmelik hak veriyor bu 100 mb o gün dolduran kişi o siteden indiremiyor bişey ama başka bi ip nosu ile indirirsin :) üye olup para veriyosun o zaman sınırsız indirebiliyorsun ama paralı dedim gibi :)

KARDES TESEKURLER CEVABINA:BEN DEDIGIN SITETEN BU GUN HIC GIRMEDIM VE BIR SEY INDIRMEDIM: YANI RAPID DEN GINEDE COK SAG OL:BILGIN ICIN.

• 4 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bu siteyi gezerken tesadüfen yeni buldummm.

Güzel siteye benziyorrr umarım faydalı şeyler bulurummm...

Merhaba Üstat eline saglık ...

Fakat LİNKLER ÖLMÜŞ maleseff belki aradan bihayli zaman gecmiştir bunun çalışan linki varmıdır acaba

• 2 ay sonra...
Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.