Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ARKADASLAR ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSIN RAPID DEN HIC DOSYA INDIREMIYORUM BU KULANICI ADIYLA BU SAYFAYI GORME YETKINIZ YOK DIYE YAZIYOR LUTFEN YARDIM kardeş rapid sitesine girdiğin zaman altta iki tane şık sunuyor sana sen ordan free olan yeri tıkla ondan sonra geri sayım işlemi yapıcam ve bekle o geri sayımı sonra sana üç harf vericek bunları yazmanı isticek bu üç harfi yaz ve entere bas indirme işlemi otomatik gerçekleşicektir saygılar
Φ pekindag Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 kota yani sınırlı bir şekilde indiriyosun o siteden en fazla 3 şey indiriyon sanırım yarın denersen indirir kardeş müzik indirdiğin için katon dolmus al sana acela cevap larise bu nedemek oluyor yaa "kotan dolmuştur" . beni güldürdün. kota dolunca hizmet kesiliyor mu yoksa extra gecilen alan kadar fazla para mı odenıyor ? sanırım bunu yazarken çok mesguldun yada dalgındın
Φ Eren__Kolik Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 ya ben indiremedim ltf biri yardımcı olsun
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 larise bu nedemek oluyor yaa "kotan dolmuştur" . beni güldürdün. kota dolunca hizmet kesiliyor mu yoksa extra gecilen alan kadar fazla para mı odenıyor ? sanırım bunu yazarken çok mesguldun yada dalgındın kardeş yanlış anladın yine beni rapid sitesi üye olmayan ziyaretçilere örnek 100 mb indirmelik hak veriyor bu 100 mb o gün dolduran kişi o siteden indiremiyor bişey ama başka bi ip nosu ile indirirsin üye olup para veriyosun o zaman sınırsız indirebiliyorsun ama paralı dedim gibi
Φ sedef tek Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 cokta guzelmis hepsi bir arada tam benlikmis ama malesef donvoldun yapamadim.tesekurler iyi calismalar..........
Φ sedef tek Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 kardeş yanlış anladın yine beni rapid sitesi üye olmayan ziyaretçilere örnek 100 mb indirmelik hak veriyor bu 100 mb o gün dolduran kişi o siteden indiremiyor bişey ama başka bi ip nosu ile indirirsin üye olup para veriyosun o zaman sınırsız indirebiliyorsun ama paralı dedim gibi KARDES TESEKURLER CEVABINA:BEN DEDIGIN SITETEN BU GUN HIC GIRMEDIM VE BIR SEY INDIRMEDIM: YANI RAPID DEN GINEDE COK SAG OL:BILGIN ICIN.
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 sedef hala indiremediysen sana mail olarak atabilirim
Φ yunusasik Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yaw çalışmıyo bu file not found yani dosya bulunamadı yazıo kardeşşş sen bunu en iyisi (rapidshare.tc) yap bakalım belki çalışır anlarsın yaaa
Φ masis Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 EGER KI BU SITEYE GIRIYORSA BEN DE BİŞİ NİLMİYOM
Φ drmtufan Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 arkadaşlar.... sanırım içindeki hacker bilgileri nedeni ile dosyaları siliyorlar... yasal değil diye.. burdaki varilen linklerden bu dosyalar silinmiş..
Φ DR35 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Bu siteyi gezerken tesadüfen yeni buldummm. Güzel siteye benziyorrr umarım faydalı şeyler bulurummm... Merhaba Üstat eline saglık ... Fakat LİNKLER ÖLMÜŞ maleseff belki aradan bihayli zaman gecmiştir bunun çalışan linki varmıdır acaba
Önerilen İletiler