Misafir olivia Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ctrl+A yapın..öyle deneyin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Arama yapmadan konu açmayalım Vardı vardı vardııııııı Güsel kıs Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 güzele yazık olur kıyamayayım diye bakmadım Alıntı
Φ karmann Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Ilk resmı gorunce bu adamın nesı gusel dedım ama CTRL+A yapıca gusellık cıktı karsıma. Tesekkurler. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Arama yapmadan konu açmayalım Vardı vardı vardııııııı Güsel kıs Kıssss... Burda da karşıma çıktın haa... Arama yapmadan açtım topiği nolck.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 çook hoşş oliiva saol (senin kadar olmasa da.. ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Kıssss... Burda da karşıma çıktın haa... Arama yapmadan açtım topiği nolck.. Arama yapmadan konu açılmayacagını bilmio musun terbiyesis Hem sen benim karşıma çıktın burda ben senden önce geldim bu bölüme Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 çook hoşş oliiva saol (senin kadar olmasa da.. ) Tşk ederim canımmm Arama yapmadan konu açılmayacagını bilmio musun terbiyesis Hem sen benim karşıma çıktın burda ben senden önce geldim bu bölüme Ne yalan sölim biliyodum.. Resil seni.. Benden önce gelmiş lafa bak.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 yeni geldin galiba olivia hı?? Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Evet prenses yeni gelmiştim gittim yine yeni geldim.. Şimdi sen yoksun.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Evet prenses yeni gelmiştim gittim yine yeni geldim.. Puhahhaha Evet ben senden önce geldim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Ben sonra geldim ve o çekik gözü gördüm.Torunumla kızımın eline su bile dökemez.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Ben sonra geldim ve o çekik gözü gördüm.Torunumla kızımın eline su bile dökemez.. İltifat ediorsunuz efendim Çok şekersiniz Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Puhahhaha Evet ben senden önce geldim Ayy iyi tamam sen benden önce gelmiş ol münasebetsiz tatlı şey... Ben sonra geldim ve o çekik gözü gördüm.Torunumla kızımın eline su bile dökemez.. Tühh.. Babam kadar olamadım.. İtiraf ediyorum nati benden önce geldi... Babacım bu iltifatlarla utandırıyorsunuz ama.. Natiiii yüzüme su tökermisin... Fazla kızardım ben... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Dökeyim tabi oliviacım ne demek ( Sıcak su bile dökerim ) Ay tamam plss chat yapmayınız.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 What is the chat....? Ben yapmamak chat... Sen yapmak chat... :lol: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Ben sana göstercem şimdi çat çutu Ne çene varmış aman Allah'ım.. Seni alacak adama acıorum ben Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Beni alacak adam da çeneli... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş.. Eh ne diyelim alan memnun alınan memnun Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş.. Eh ne diyelim alan memnun alınan memnun Şimdi... Bana chat yapıyorsun diyene bakın.. Son iletiler.. Tarih::: Gönderilme Tarihi Nov 24 2006, 06:54 AM = Ben Tarih::: Gönderilme Tarihi Nov 24 2006, 07:07 AM = Nati.. Ve benim şimdi ileti gönderdiğim tarih:: Gönderilme Tarihi Bugün, 10:16 PM (06.12.06) Görüldüğü üzere chat yapmak için can atan belli oluyu.. Dimi Nati'm.. Kıss kıyamam sana.. Biz chat yapmak için yaratılmışız... Haberin yuk.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Allah canını cebine koymasın emii Şaşkıııınnn Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Şaşkıııınnn baksana bana... Allah canımı senin cebine koyacak yakında.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Cebimi kirletmesin sora Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.