Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 SON SÖZLER Ölmeden önce söylenmiş son sözler... Abi çok hızlı bir araba bu yaa... Korkma hayatım arabamızda ABS ve AIRBAG mevcut. Ooolum... 5 taş çaldım ruhun bile duymadı.... Demek Piranha dedikleri şey bu... hi ho... bak Hulusi Abi bıyıkları ile oynuyom bi şey olmuyo... Ey ruuuuhhh... Geldiyseeen... O irmikleri neden aldın Nurhan... Helva mı yapıcan ?... Niye ? Doğalgazın ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve doğal gazla çalışan ilk ocağı huzurlarınızda yakıyorum...! Geeeel, Geeel sağ yap Geeeel... Bah bah bah hala uzunlarla geliyo... Canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi ? Kim bekler lan yeşilin yanmasını ?! Eşşek şakası yapmayın lan... Bekle beni Mustafa Abi.. Ben bi dalıp çıkıcam.. Korkma Hanım bu saatte kapımızı kim çalacak, tanıdık biridir. Bak şimdi nasıl sollycaz... Ben denedim....Korkmayın ! Bak Kadir Abi, suyun derinliği önemli değil, asıl iş atlamasını bilmek... Yav Hayrettin Abi burası Fener Tribünü değil galiba..... Rasim Abi, kafesin kapısı kapalı değil mi... ?? Nalan, bi kibrit yak da bakalım ne kokusuymuş.... Baba... Ben hamileyim... Arkamda duracağına gel de uçurumun manzarasına bak kocacığım... Semra'cığım bak arabanın ibresi 200'ü gösteriyor... Valla bak sarhoş bile olmadım bacanak. Gel bir büyük daha devirelim sonra yola çıkarız... Korkacak birşey yok sevgilim.. Bir imza için karakoldan çağırıyorlar hepsi bu Yapma Şefik Abi şeytan doldurur... Bak bu sana son traş oluşum..Sadık abi. Peşin peşin söylüyorum. Bu seferde oramı buramı kesersen bundan sonra başka berbere traş olurum haberin olsun. Durumum çok mu kötü doktor bey ? Ben öldükten sonra tablolarım çok para edecek Ayşegül.... Çocuğum oynama şu arabanın el freniyle.... Elektrikçiye gerek yok.. ben şimdi hallederim... Doktora neyin gerek yok.. beni üfürükçü Ahmet Hoca'ya götürün.. Hani bu kontrol kalemi bozuktu ? Bak ne güzel gösteriyor işte... Ulan bir de memleket ilerlemiyor derler.. şu bindiğimiz asansörler on sene öncesine kadar Yugoslavya'dan getirtildi... bunu bizimkiler yapmış.. ne eksiği var. İddia etme Ebru'cuğum fren ortadaki pedal bence.... Müjde mi isterim Turhan Abi.. Bir kızın daha oldu... Teleferikten korkacak ne var hayatım..? Hiç teleferik kazası okudun mu gazetelerde..! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 -yok ya,dussem iki ayak ustu gelirim.. -merdiveni tutuyorsunuz..de mi? -simdi sagdan bir kirdim miydi.. -korkma yav bos bu bos,temizliyorum -bu..bu..gelinin mi dedin?. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 leyle seninki ne olurdu bi tahmin etsene biraz samimi oldu soru ama idare et Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 bana biseyler oluyoor..tutun senin? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 o zaman yanında birileri var ki çoğul konuştuğuna göre sana bişey olmaz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 bu gaz pedalı daha fazla basmıyormu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.