Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 ben anlamadim,ki zaten cok cabik anliyamiyorum bazi sözleri ama arkadaslarim acikiyor söyle yayarak o zaman anliyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 demek öyle biz daha yeni olduğumuz için tam anlayamıyoruz ee artık idare edersiniz ne yapalım profilimizde hala çaylak yazıyor nede olsa Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gece ve Mine lütfen bu topici katletmeyinis[/color] Nati.. Sen buna inanıyormusun... oyumu oliviaya veriyorum. benim ennnnnnnnnnn çok sevdiğim üyedir kendileri. (olivia ikisim meleğim benim olivia bu farumun en sevilen kişisi olarak sınıf ikisim teşekkürler.. Kıs bis topic katletmeyis bikerem Katletmesler nati.. Haşlamasını yaparlar... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 sen ne anladın peki :) bumu yani bumudur ben anlamadim,ki zaten cok cabik anliyamiyorum bazi sözleri ama arkadaslarim acikiyor söyle yayarak o zaman anliyorum demek öyle biz daha yeni olduğumuz için tam anlayamıyoruz ee artık idare edersiniz ne yapalım profilimizde hala çaylak yazıyor nede olsa kısmayın hemen ya şaka ya espiri yapalım dedik Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Haftanın kayıp üyesi x lark tades Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Haftanın kayıp üyesi x lark tades Katılıyorum.. haftanın en güzel imzasına sahip 2 üye............. olivia & sessizliğin_kızı... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 haftanın en güzel imzasına sahip 2 üye............. olivia & sessizliğin_kızı... olivia & sessizliğin_kızıGrup Anemi Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 olivia & sessizliğin_kızıGrup Anemi Kıııııısssssss.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Kıııııısssssss.... belki merak edip şarkıyı indirirler anemi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Nati.. Sen buna inanıyormusun... Katletmesler nati.. Hiç ihtimal vermiorum zaaten.. Hani ben yine de deyim demiştim.. Bu arada sen de katlediosun farkında mısın Haftanın en sessiz üyesi : Gece Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Nati.. Sen buna inanıyormusun... sınıf ikisim teşekkürler.. Katletmesler nati.. Haşlamasını yaparlar... Natinin inancını zorlama bence Yeşim Hiç ihtimal vermiorum zaaten.. Hani ben yine de deyim demiştim.. Bu arada sen de katlediosun farkında mısın Haftanın en sessiz üyesi : Gece En sessiziyim demi Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Natinin inancını zorlama bence Yeşim En sessiziyim demi Zorladığımı kim söyledi.. külliyen yalan... Evet en sessizisin.. kıs dilin var ağzın yuk.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ikizim herzaman haklıdır Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ikizim herzaman haklıdır Aman sen yorum yapmasan olmaz Haksız ikisin Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Haksız ikisin Tabe doğru söleyeni dokuz köyden kovuyorlardı dimi sınıf ikisim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Eh öleydi galiba Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 eet ikizim. çatlasınlar bizi çekemeyenler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Çekememezlik, kıskançlık falan yaptıgım anlaşılmasın ha Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 olesin kıs........ kıskançsın...... çekemiyosun.... saldırgansınnnnnnnnnnnnn. daha ne solim ikisim gitti saten Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 İkisinin gitmesinin nedeni ben miyim ??? Size karşı ne saldırganlıgım, ne çekememezliğim oldu bilmiorum.. + Kıskanacagım saldıracagım kişiyi iyi bilirim Emin ol bu sen değilsin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 olesin kıs........ kıskançsın...... çekemiyosun.... saldırgansınnnnnnnnnnnnn. daha ne solim ikisim gitti saten daha ne söleyeceksin dövmediğin kaldı dövemezdin tahminimde Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 kıs naty şaka yaptım. tepkini ölçtüm. seni severim arkadaş olarak. çok yumuşak bi tepki verdin saol. sessiz geveze kız neler diyon bakem sen Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 olesin kıs........ kıskançsın...... çekemiyosun.... saldırgansınnnnnnnnnnnnn. daha ne solim ikisim gitti saten Sen napıyosun manyetik.. Gideceğim yere de gidemedim.. Az bakayım bi daha dedim....de Bu neee yaaaa.. Hakketen bi dövmediğin kalmış.. Forumdakilerle ii geçinmen için yazılarına dikkat et.. Nati'yi biliyorum çok alıngan.. Sen belki şaka niyetli yazdın ama bakınca inanki anlaşılmıyor.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Bu tip konularda tepkimi ölçmeni tavsiye etmem.. En sinir oldugum şeylerdir Neyse.. Artıııııı Dövemez de Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Sen napıyosun manyetik.. Gideceğim yere de gidemedim.. Az bakayım bi daha dedim....de Bu neee yaaaa.. Hakketen bi dövmediğin kalmış.. Forumdakilerle ii geçinmen için yazılarına dikkat et.. Nati'yi biliyorum çok alıngan.. Sen belki şaka niyetli yazdın ama bakınca inanki anlaşılmıyor.. bilerek ole yazdım tepki için.alıngansa bi daha yazmam.şaka amaçlı tamamen. bi dahakine duygusal içerikli yazarım Bu tip konularda tepkimi ölçmeni tavsiye etmem.. En sinir oldugum şeylerdir Neyse.. tmm kıs samimiyetine guvenerek soledik. kusura bakma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.