Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl ben anlamadim,ki zaten cok cabik anliyamiyorum bazi sözleri ama arkadaslarim acikiyor söyle yayarak o zaman anliyorum
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl demek öyle biz daha yeni olduğumuz için tam anlayamıyoruz ee artık idare edersiniz ne yapalım profilimizde hala çaylak yazıyor nede olsa
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Gece ve Mine lütfen bu topici katletmeyinis[/color] Nati.. Sen buna inanıyormusun... oyumu oliviaya veriyorum. benim ennnnnnnnnnn çok sevdiğim üyedir kendileri. (olivia ikisim meleğim benim olivia bu farumun en sevilen kişisi olarak sınıf ikisim teşekkürler.. Kıs bis topic katletmeyis bikerem Katletmesler nati.. Haşlamasını yaparlar...
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl sen ne anladın peki :) bumu yani bumudur ben anlamadim,ki zaten cok cabik anliyamiyorum bazi sözleri ama arkadaslarim acikiyor söyle yayarak o zaman anliyorum demek öyle biz daha yeni olduğumuz için tam anlayamıyoruz ee artık idare edersiniz ne yapalım profilimizde hala çaylak yazıyor nede olsa kısmayın hemen ya şaka ya espiri yapalım dedik
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Haftanın kayıp üyesi x lark tades Katılıyorum.. haftanın en güzel imzasına sahip 2 üye............. olivia & sessizliğin_kızı...
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl haftanın en güzel imzasına sahip 2 üye............. olivia & sessizliğin_kızı... olivia & sessizliğin_kızıGrup Anemi
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Nati.. Sen buna inanıyormusun... Katletmesler nati.. Hiç ihtimal vermiorum zaaten.. Hani ben yine de deyim demiştim.. Bu arada sen de katlediosun farkında mısın Haftanın en sessiz üyesi : Gece
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Nati.. Sen buna inanıyormusun... sınıf ikisim teşekkürler.. Katletmesler nati.. Haşlamasını yaparlar... Natinin inancını zorlama bence Yeşim Hiç ihtimal vermiorum zaaten.. Hani ben yine de deyim demiştim.. Bu arada sen de katlediosun farkında mısın Haftanın en sessiz üyesi : Gece En sessiziyim demi
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Natinin inancını zorlama bence Yeşim En sessiziyim demi Zorladığımı kim söyledi.. külliyen yalan... Evet en sessizisin.. kıs dilin var ağzın yuk..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ikizim herzaman haklıdır Aman sen yorum yapmasan olmaz Haksız ikisin
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Haksız ikisin Tabe doğru söleyeni dokuz köyden kovuyorlardı dimi sınıf ikisim..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl olesin kıs........ kıskançsın...... çekemiyosun.... saldırgansınnnnnnnnnnnnn. daha ne solim ikisim gitti saten
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Yazar İkisinin gitmesinin nedeni ben miyim ??? Size karşı ne saldırganlıgım, ne çekememezliğim oldu bilmiorum.. + Kıskanacagım saldıracagım kişiyi iyi bilirim Emin ol bu sen değilsin
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl olesin kıs........ kıskançsın...... çekemiyosun.... saldırgansınnnnnnnnnnnnn. daha ne solim ikisim gitti saten daha ne söleyeceksin dövmediğin kaldı dövemezdin tahminimde
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl kıs naty şaka yaptım. tepkini ölçtüm. seni severim arkadaş olarak. çok yumuşak bi tepki verdin saol. sessiz geveze kız neler diyon bakem sen
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl olesin kıs........ kıskançsın...... çekemiyosun.... saldırgansınnnnnnnnnnnnn. daha ne solim ikisim gitti saten Sen napıyosun manyetik.. Gideceğim yere de gidemedim.. Az bakayım bi daha dedim....de Bu neee yaaaa.. Hakketen bi dövmediğin kalmış.. Forumdakilerle ii geçinmen için yazılarına dikkat et.. Nati'yi biliyorum çok alıngan.. Sen belki şaka niyetli yazdın ama bakınca inanki anlaşılmıyor..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Bu tip konularda tepkimi ölçmeni tavsiye etmem.. En sinir oldugum şeylerdir Neyse.. Artıııııı Dövemez de
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Sen napıyosun manyetik.. Gideceğim yere de gidemedim.. Az bakayım bi daha dedim....de Bu neee yaaaa.. Hakketen bi dövmediğin kalmış.. Forumdakilerle ii geçinmen için yazılarına dikkat et.. Nati'yi biliyorum çok alıngan.. Sen belki şaka niyetli yazdın ama bakınca inanki anlaşılmıyor.. bilerek ole yazdım tepki için.alıngansa bi daha yazmam.şaka amaçlı tamamen. bi dahakine duygusal içerikli yazarım Bu tip konularda tepkimi ölçmeni tavsiye etmem.. En sinir oldugum şeylerdir Neyse.. tmm kıs samimiyetine guvenerek soledik. kusura bakma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.