Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Sizce kim ya da kimler ? ve neden ? Ben geçen hafta yoktum ama şimdilik gördüğüm kadarıyla Gülsün.. Foruma ani bir dönüş yaptıgı için Seçimler hafta sonu yapılırsa iyi olur.. ( Gece ve Mine lütfen bu topici katletmeyinis.. )
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Sizce kim ya da kimler ? ve neden ? Ben geçen hafta yoktum ama şimdilik gördüğüm kadarıyla Gülsün.. Foruma ani bir dönüş yaptıgı için Seçimler hafta sonu yapılırsa iyi olur.. ( Gece ve Mine lütfen bu topici katletmeyinis.. ) benim ama nedeni yok
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl bencillikle alakası yok bu topic'de özgürlük yokmu tekrar söylüyorum benim ve nedeni yok varsada ben bilmiyorum zaten
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl forumlarda en hızlı ve aktif çıkış yapan siyahx olsun ooo hoşgeldiniz hanımefendi nasılsınız keyifler nasıl
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl ooo hoşgeldiniz hanımefendi nasılsınız keyifler nasıl iyiyim amcacım ellerinden öperim
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl iyiyim amcacım ellerinden öperim el öpenlerin çok olsun sessiz hanımefendi
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl haftanın en duygu yüklü üyesi sessizliğin_kızı bende kendime vereyim
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Kendine güven ayrı bencillik ayrı Herkes hep ben hep ben derse ohoo..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Kendine güven ayrı bencillik ayrı Herkes hep ben hep ben derse ohoo.. Haftanın ''Aklına en çok candy karakterini getireni'' oyunu sana veriyorum ,hadi yine iyisin kaptın oyumu
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Haftanın ''Aklına en çok candy karakterini getireni'' oyunu sana veriyorum ,hadi yine iyisin kaptın oyumu Hehehhehee Tsk ederim
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl oyumu oliviaya veriyorum. benim ennnnnnnnnnn çok sevdiğim üyedir kendileri. (olivia ikisim meleğim benim ) olivia bu farumun en sevilen kişisi olarak
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl ( Gece ve Mine lütfen bu topici katletmeyinis.. ) Kıs bis topic katletmeyis bikerem Siyahx ve Eren avatarlarından dolayı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.