Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl abc rakamları birbirinden farklı üç basamaklı bir sayıdır a!+b!+c!=abc ise a+b+c nedir?
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Yazar 10 olmuş olmuş... tebrikler bi de nasıl bulduğunu yazar mısn lütfen?
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl sağol tabiki yazarım. öncelikle sayının yüksek bi sayı olmaması gerekiyo özellikle ilk basamağın kesin 1 olması gerektiğini düşündüm sonra 100e yakın gelebilecek faktöriyellere baktım çok küçük ve çok büyük rakamlar abzürt çıkacağını bildiğimden 4 ve 5 faktöriyelleri alıp toplayınca yanıtı buldum
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Yazar sağol tabiki yazarım. öncelikle sayının yüksek bi sayı olmaması gerekiyo özellikle ilk basamağın kesin 1 olması gerektiğini düşündüm sonra 100e yakın gelebilecek faktöriyellere baktım çok küçük ve çok büyük rakamlar abzürt çıkacağını bildiğimden 4 ve 5 faktöriyelleri alıp toplayınca yanıtı buldum eline sağlık teşekkürler...
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Bana kalmamış arkadaşım,üzgünüm.. Napalım kısmet degilmiş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.