Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl slm arkadaşlar tesadüfen geçiyodum baktım ortam güsel kalmak istedim 24 yaşındayım .....bursalıyım. özel bi hastanede hemşire olarak çalışıyorum futbola ,tenise,yüzmeye miziğe sinemaya ve kitap okumaya bayılıyorumm (bu kadar)
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl merhaba bende yeni üyeyim burayı sevdim katılmak istedim herkese selamlar
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl merhaba bende yeni üyeyim burayı sevdim katılmak istedim herkese selamlar hoşgeldin bakalım hoşgeldin hoşgeldin... tşk ederim
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl hoş bulduk tşkl. YA BURASI BENİM... BU HOŞGELDİNLER BANAAAAAAAAAAA
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Hoşgeldiniz........ Ne kadar güzel hemde hemşiresiniz, burda bazen çok hasta ve rahatsız olanlar çıkıyor size baş vurabiliriz.... Gentamisin-Penator veya Vontaren iyi gelir diyorlar. İyi eğlenceler ve bol iğneler........ Sevgilerimle........ BENDE O YÜSDEN GELDİM SATEN BAKTIN BURAYA Bİ HEMŞİRE ŞART DEDİM HOŞBULDUK THE_BOSS SAOL O SAYDIKLARININ HEPSİNİ AYNI ANDA MI YAPIYIM YAZIK OLMASMI İNSANLARA
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Ey ettin geldin doktorun olduğu yerde hemşireye ihtiyaç vardı.. Bu saydığım Analjezikler o anki ağrıyı kaldırır; ama ağrının nedenini ortadan kaldırmaz...arada morfinede ihtiyaç duyulabilir. benim talimatlarıma göre hareket edersin... Bütün tercihlerini dosdoğru gönülden yapman dileğimle..... saolasın
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl hoş bulduk tşkl. YA BURASI BENİM... BU HOŞGELDİNLER BANAAAAAAAAAAA arkadaşlar kime hoş geldin dediniz isim yazarsanız sevinirim ikinizde hoşgeldiniz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.