Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl aaaa ama müşterilerimi dağıtmaya mı çalışıyosun sen güneydenizi media forum cafe var ya bir tane daha cafe açmaya ne lüzum vardı maksat rekebet olsun iyi ve kaliteli hizmet burada buyrunnnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl 1.92 mi kankim benim apartman topuk ayakkabımı getiriver Bayanlara el kalkmas bikerem
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Kıs yasık bana kıs tutsanısa beni Yeter merak etme , 1.75 benim boyum kıss kankim tutalım mı tutmayalım mı karar ver kankim bu arada bu clooney 1.90 boylarında istersen vasgeç murticim bu cafenin ruhsatı yuk bi kerem uğur abime söleyimde görün sis
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl 1.92 mi kankim benim apartman topuk ayakkabımı getiriver Bayanlara el kalkmas bikerem BENDE EL KALDIRCAM DEMEDİMKİ ÜFLESEM YETER UÇARSINIZ VALLA
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl yağmur abla al bu benim ayakkabım.. yalnız sivri tarafı daha çok iş görüyo..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl kıss kankim tutalım mı tutmayalım mı karar ver kankim bu arada bu clooney 1.90 boylarında , istersen vasgeç murticim bu cafenin ruhsatı yuk bi kerem , uğur abime söleyimde görün sis Kıs sis şimdilik tutun ben sise bırakacağınıs zaman haber veririm Kıs kankim ne vasgeçmesi BENDE EL KALDIRCAM DEMEDİMKİ ÜFLESEM YETER UÇARSINIZ VALLA Bakın Bayım yani Bay Clooney Size hayran olmasaydım çoktan dökmüştüm o dişlerinisi
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl kıs ayağındaykenmi furacan adama.. furması kolay kıs önce ayakkabıyı burnundan tutucan topuğu kaldırcan...
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl murticim bu cafenin ruhsatı yuk bi kerem uğur abime söleyimde görün sis MINEU'cuğum baş vurduk bugün yarın ruhsatı alacağız Uğur abi onur konuğu olarak gelecek Kızlar yani bizim cafeyi baltalamayın bakimmmm
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Kim tutabiler kankim kıs demekki sis beni yanlıs göndereceksinis muharebeye Yeşim 14 adımda ayakkabı ile adam döfme sanatımı yasıon kısım
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl erkekler cafesı acılmıs bende bar acmayı dusunuyom jön sen onu ramazanlıktan sonra aç istersen millet şimdi kendini dağıtmasın
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl kıs bu adam öldürme sanatı değil.. kışkırtma sonucu nezarete gönderme sanatı..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl MINEU'cuğum baş vurduk , bugün yarın ruhsatı alacağız Uğur abi onur konuğu olarak gelecek Kızlar yani bizim cafeyi baltalamayın bakimmmm sis onların bugün yarın dediğine bakmayın en as 1 sene sürüyo ruhsat işi uğur abi öle feminist cafelere gitmes bisim cafenin açılışına gelmişti ama bisim cafemis karma hem baylara hemde bayanlara açık erkekler cafesı acılmıs bende bar acmayı dusunuyom ahmet ne işin var senin bu cafede bisim cafemis varken
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl sis onların bugün yarın dediğine bakmayın en as 1 sene sürüyo ruhsat işi uğur abi öle feminist cafelere gitmes bisim cafenin açılışına gelmişti ama bisim cafemis karma hem baylara hemde bayanlara açık Bis bayanların yanında sıkılırız biz erkek erkeğe muhabbet edelim biraz Yani Len lun vs.muhabbetler anlarsın artık . hem bizimkine başbakan bilem gelcek çatlayın emiiiiiiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Bis bayanların yanında sıkılırız biz erkek erkeğe muhabbet edelim biraz Yani Len lun vs.muhabbetler anlarsın artık . hem bizimkine başbakan bilem gelcek çatlayın emiiiiiiiiiiiiiii dimi ama abi ya nedir bu kıslardan çektiklerimiz cırcır cırcır şöyle erkek erkeğe oturp muhabbet edelim biraz
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl topici açınca hep erkek beklyodum ama bizim kızlar sarmış burayı erkeklere yer bırakmamışlar.........(bi siyyahx var ) hahaha... bi çay da ben iztiyom
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl topici açınca hep erkek beklyodum ama bizim kızlar sarmış burayı erkeklere yer bırakmamışlar.........(bi siyyahx var ) hahaha... bi çay da ben iztiyom ben istaifa ettim çay may yok adam cafeyi açtı kaçtı bütün işler bana kaldı ben bakmıyom artık çay,pastamı dağıtim kıslarlamı uğraşım herbiri bitaraftan saldırıyo o yüzden kapalıyıs :)
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Yaşasınnnnnnnnnn kapatmışlar cafeyi kıssslarrrrr... [ sana inat açıyorum kıs cafeyi :P :P
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl ben istaifa ettim çay may yok ,adam cafeyi açtı kaçtı bütün işler bana kaldı ben bakmıyom artık çay,pastamı dağıtim kıslarlamı uğraşım herbiri bitaraftan saldırıyo o yüzden kapalıyıs önce kapalıyıs de sonra tekrar açıyorum de müşteriyi mi oynatıyosunus kapalıyıs dedin bi kere bi daha açamassın
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl ben istaifa ettim çay may yok adam cafeyi açtı kaçtı bütün işler bana kaldı ben bakmıyom artık çay,pastamı dağıtim kıslarlamı uğraşım herbiri bitaraftan saldırıyo o yüzden kapalıyıs Bencede kapatın cafeyi bayım aktörlük sise daha çok yakışıyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.