Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

söleme kankim -_-

• Cevaplar 89
  • Görüntü 7,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Yağmurda koşmak beyhude :lol:

Pek çoğumuz yağmura yakalanınca koşmaya başlarız. Peki bu ıslanmaktan korur mu? Bilimsel veriler 'hayır' diyor... İngiliz BBC yayın kuruluşunun internet sitesinde yayımlanan eşitlik formülüne göre kişinin duruş açısı, yağmurun geliş yönü, yağmurun yoğunluğu gibi unsurlar göz önüne alınırsa koşsanız da zıplasanızda yürüyerek veya sek sek oynayarak da gitseniz değişen bir şey yok. Aynı oranda ıslanıyorsunuz... İyisi mi şemsiyenizi yanınızdan ayırmayın ve bu formüllerle boğulmayın.

Alıntı...

Yağmurdan kaçanlara..;)

Gönderi tarihi:

Yağmurda koşmak beyhude :lol:

Pek çoğumuz yağmura yakalanınca koşmaya başlarız. Peki bu ıslanmaktan korur mu? Bilimsel veriler 'hayır' diyor... İngiliz BBC yayın kuruluşunun internet sitesinde yayımlanan eşitlik formülüne göre kişinin duruş açısı, yağmurun geliş yönü, yağmurun yoğunluğu gibi unsurlar göz önüne alınırsa koşsanız da zıplasanızda yürüyerek veya sek sek oynayarak da gitseniz değişen bir şey yok. Aynı oranda ıslanıyorsunuz... İyisi mi şemsiyenizi yanınızdan ayırmayın ve bu formüllerle boğulmayın.

Alıntı...

Yağmurdan kaçanlara..;)

aman iyi ki söledin <_<:P

Gönderi tarihi:

efet iyikide söledim..:rolleyes: yoksa yağmurda koşup hastalancaktın alimallah..:(:crying::P

kıs hem nolcak fazladan bilgi edinmiş oldun..:D:rolleyes:

Gönderi tarihi:

yağmurda iki şeyden hoşlanırım,,

1 yağmurlu havada yüzmek

2 yağmurlu havada arabanın içinde yüksek bir yerden mazarayı seyrederken bira içmek...

Gönderi tarihi:

bide ıslanmamaya çalışırım :)

Gönderi tarihi:

Balkona oturup toprak kokusunu içime çekmeyi..

Ki yapıorum da.. :P

Gönderi tarihi:

Bi kaç tane DVD alıp evde izlemek isterdim(korku türü olsun tabi bi tanesi)Yanıma da abur cubur koyup keyif yapmak isterdim

Gönderi tarihi:

Bi kaç tane DVD alıp evde izlemek isterdim(korku türü olsun tabi bi tanesi)Yanıma da abur cubur koyup keyif yapmak isterdim

Yağmurda daha mı değişik oluo.. :unsure:

Gönderi tarihi:

Yağmurda daha mı değişik oluo.. :unsure:

Aslında biraz ama yağmurlu bi gün olsun da gerisi pek önemli değil,nedense yağmuru çok seviyorum.Yağmur yağmaya başladığı zaman bi mutlu olurum(ne garip insanım ben yahu :huh: ) ^_^

Gönderi tarihi:

(ne garip insanım ben yahu :huh: ) ^_^

Yooo diilsin -_- Yagmuru tek seven sen diilsindir :P

Gönderi tarihi:
Yooo diilsin Yagmuru tek seven sen diilsindir

<_< Bu sözlerin beni hayata döndürdü :lol:

Gönderi tarihi:

<_< Bu sözlerin beni hayata döndürdü :lol:

<_<:lol:

Ne desem yaranamıorum hıh <_<

Gönderi tarihi:

<_<:lol:

Ne desem yaranamıorum hıh <_<

hıh :glare::rolleyes: Hiç de bi kerem,hayata döndüm diyorum,intihar ediyordum az daha :D:D

Gönderi tarihi:

Kandıraaakkkkkççççıııııııııı <_<:lol:

Gönderi tarihi:
:crying: Kim ben mi?Bu arada yağmur yağıyor :D
Gönderi tarihi:

Burda yağmıo <_<

Ama dün akşam çok kötü yagdı, şimşekler falan.. Bayagı korkmuştum :unsure:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hemen yağmurdan kurtulabileceğim bi yer bulmak isterdim :rolleyes:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

gece yağmuru yolda yürürken arabayla onu ıslatmak isterdim :lol::D

Gönderi tarihi:

içinde sadece bir yatak olan..üstü çinkolu bir evde.yağmurun çıtırtısını duyarak uyumak isterdim..

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

dışarda delicesine yağmur yağarken ben sevdiğimle pencereden yağmuru izlerken ona sarılıp çayımı yudumlamak isterdim :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.