Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kankime yazmıştım ben onu senin iletine cevap olarak yapmışım sadece ok aman senin olsun bisde topicten çok ne var bütün topicler bisim sayılır doğru diyesin bilmezmiyim
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl tekrar konuya dönelim lütfen yağmurlu bir günde şemsiyesiz dolaşmak isterdim
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl yağmurun altında delicesine koşmak veya bir nescafe hazırlayıp dışarıyı seyretmek
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar yağmurdan sel gibi olmuş yolun kenarında bekleyip geçen arabaların beni ıslatmasını beklemek :) :P
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl yağmurdan sel gibi olmuş yolun kenarında bekleyip geçen arabaların beni ıslatmasını beklemek :) :P :D
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Aşıksam... Yağmurda varsa... Yürümek...yürümek...sonra yüzümü gökyüzüne çevirip damlaların gülümsememe karışmasını hissetmek...hissetmek isterdim...
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl çok romantik olacak ama.... yağmurlu bir günde Kadir Topbaş la İstanbul caddelerinde yürümek isterdim.Biraz beni ve halkını anlardı herhalde... ahh Kadir ahhhhh....
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Hayatımda hiç ıslanmadığım kadar ıslandım bugün... Kovalarca su boşalttılar sanki üstümden... Ve en güzel günlerimden biriydi de... Kulağımda Queen şarkıları çalarken,acaba elektrik çarpar mı korkusuylada mırıldanıyordum... Uzatmayayım...Tadılası birşeyler yakaladım bugün... Ve bende,sorunun cevabını karşıladı sanırım bunlar...
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl birde hasretlik çekiyorsan, hem gözlerden hem göklerden yaşlar süzülür yanaklarından...
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl yağmurda yürümeyi isterdim, kimsenin olmadığı ıssız sokaklarda........... sırılsıklam üşüyene kadar........
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl yağmurlu bir yaz gününde denize girmek ve dalgalarla boğuşmak o dediğini ben yaptım harika oluyo hemen çıkınca bi kadehte köpek öldüren ohhh (ramazan ama sordunuz napim)
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Dün yeterince ıslandım zaten.. Yağmurda en çok; boş, sessiz sokak aralarında yürümeyi seviyorum.. Her yağmur yağdığında bunu yapmak mutluluk veriyor bana.. Bazen balkona çıkarım yağmurun sesi kulaklarıma jaz müzik dinler gibi hoş gelir.. Sokağı seyrederim..Su birikintisinde yüzen bir kağıdı seyretmek bile güzel oluyor..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Boş ıssız yerlerde sırılsıklam olana denk sevdiğim insana sarılıp yürümeyi ve yağmurun o güzel sesini dinlemek isterim
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl çok yavaş yürüme olar mı kankim çünkü yavaş yürüyünce daha çok ıslanıyo insan biliyo musun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.