Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl 4 -- 2 -- 4 -- 6 3 -- 1 -- 5 -- 5 7 -- 5 -- 6 -- 8 3 -- 2 -- 4 -- 8 2 -- 1 -- 8 -- ? Sorumuz malum, yukarıda kabaca yazabildiğim tabloda ? yerine ne gelmelidir??? Tabloya sayılar bir mantık üzerine yazılmıştır ve cevap verecek arkadaşların bu mantığı da söylemesini rica ediyorum...
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl çok farkli yorumlar yapılabilir.Ben birini yazayim. verilen dizilerde dikkat edilirse 1 den 8 e kadar bütün rakamlar en az 2 kere yazilmis fakat 7 rakami sadece 1 kere yazilmistir.Bu yuzden bosluga 7 gelebilir.
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Yazar çok farkli yorumlar yapılabilir.Ben birini yazayim. verilen dizilerde dikkat edilirse 1 den 8 e kadar bütün rakamlar en az 2 kere yazilmis fakat 7 rakami sadece 1 kere yazilmistir.Bu yuzden bosluga 7 gelebilir. Bu açıdan bakmak pek doğru olmaz gibi, her sayı 2 kez yazılmış olsa tamam ama 3 kez yazılan var... Buradaki mantık biraz daha matematiksel, basit matematiksel bir mantığı var... Bir de bu açıdan düşünürsen bulabilirsin sanıyorum... İlgin için teşekkürler
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Başka bir cevap yok mu ben şahsen bu soruyla da hala haşır neşirimmmm cevabı da merak ediyorum artık bir arkadaşım ya da ben bunu da çözsek diye bekliyorum yanii
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl ben şahsen bu soruyla da hala haşır neşirimmmm cevabı da merak ediyorum artık bir arkadaşım ya da ben bunu da çözsek diye bekliyorum yanii sen soruyla uğraşıyosun diye bakmamıştım sen bişiy diyemiyosan bana susmak düşer
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl sen soruyla uğraşıyosun diye bakmamıştım sen bişiy diyemiyosan bana susmak düşer uğraşşana sen de yawwww el elden üstündür demişler hadiiiii görim seni çözersin sen bu soruyu (verrrr gazııı ver gazıııı )
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl uğraşşana sen de yawwww el elden üstündür demişler hadiiiii görim seni çözersin sen bu soruyu (verrrr gazııı ver gazıııı ) çok güldüm buna yaww ilahi gloria sen adamı öldürürsün!!!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.