Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 4 -- 2 -- 4 -- 6 3 -- 1 -- 5 -- 5 7 -- 5 -- 6 -- 8 3 -- 2 -- 4 -- 8 2 -- 1 -- 8 -- ? Sorumuz malum, yukarıda kabaca yazabildiğim tabloda ? yerine ne gelmelidir??? Tabloya sayılar bir mantık üzerine yazılmıştır ve cevap verecek arkadaşların bu mantığı da söylemesini rica ediyorum... Alıntı
Φ Onur_T Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 çok farkli yorumlar yapılabilir.Ben birini yazayim. verilen dizilerde dikkat edilirse 1 den 8 e kadar bütün rakamlar en az 2 kere yazilmis fakat 7 rakami sadece 1 kere yazilmistir.Bu yuzden bosluga 7 gelebilir. Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 çok farkli yorumlar yapılabilir.Ben birini yazayim. verilen dizilerde dikkat edilirse 1 den 8 e kadar bütün rakamlar en az 2 kere yazilmis fakat 7 rakami sadece 1 kere yazilmistir.Bu yuzden bosluga 7 gelebilir. Bu açıdan bakmak pek doğru olmaz gibi, her sayı 2 kez yazılmış olsa tamam ama 3 kez yazılan var... Buradaki mantık biraz daha matematiksel, basit matematiksel bir mantığı var... Bir de bu açıdan düşünürsen bulabilirsin sanıyorum... İlgin için teşekkürler Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Başka bir cevap yok mu Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Başka bir cevap yok mu ben şahsen bu soruyla da hala haşır neşirimmmm cevabı da merak ediyorum artık bir arkadaşım ya da ben bunu da çözsek diye bekliyorum yanii Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 ben şahsen bu soruyla da hala haşır neşirimmmm cevabı da merak ediyorum artık bir arkadaşım ya da ben bunu da çözsek diye bekliyorum yanii sen soruyla uğraşıyosun diye bakmamıştım sen bişiy diyemiyosan bana susmak düşer Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 sen soruyla uğraşıyosun diye bakmamıştım sen bişiy diyemiyosan bana susmak düşer uğraşşana sen de yawwww el elden üstündür demişler hadiiiii görim seni çözersin sen bu soruyu (verrrr gazııı ver gazıııı ) Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 uğraşşana sen de yawwww el elden üstündür demişler hadiiiii görim seni çözersin sen bu soruyu (verrrr gazııı ver gazıııı ) çok güldüm buna yaww ilahi gloria sen adamı öldürürsün!!!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.