Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

4 -- 2 -- 4 -- 6

3 -- 1 -- 5 -- 5

7 -- 5 -- 6 -- 8

3 -- 2 -- 4 -- 8

2 -- 1 -- 8 -- ?

Sorumuz malum, yukarıda kabaca yazabildiğim tabloda ? yerine ne gelmelidir???

Tabloya sayılar bir mantık üzerine yazılmıştır ve cevap verecek arkadaşların bu mantığı da söylemesini rica ediyorum...

Gönderi tarihi:

çok farkli yorumlar yapılabilir.Ben birini yazayim.

verilen dizilerde dikkat edilirse 1 den 8 e kadar bütün rakamlar en az 2 kere yazilmis fakat 7 rakami sadece 1 kere yazilmistir.Bu yuzden bosluga 7 gelebilir.

Gönderi tarihi:

çok farkli yorumlar yapılabilir.Ben birini yazayim.

verilen dizilerde dikkat edilirse 1 den 8 e kadar bütün rakamlar en az 2 kere yazilmis fakat 7 rakami sadece 1 kere yazilmistir.Bu yuzden bosluga 7 gelebilir.

Bu açıdan bakmak pek doğru olmaz gibi, her sayı 2 kez yazılmış olsa tamam ama 3 kez yazılan var... Buradaki mantık biraz daha matematiksel, basit matematiksel bir mantığı var...

Bir de bu açıdan düşünürsen bulabilirsin sanıyorum... İlgin için teşekkürler

Gönderi tarihi:

Başka bir cevap yok mu :(

ben şahsen bu soruyla da hala haşır neşirimmmm :w00t: cevabı da merak ediyorum artık bir arkadaşım ya da ben bunu da çözsek diye bekliyorum yanii :)

Gönderi tarihi:

ben şahsen bu soruyla da hala haşır neşirimmmm :w00t: cevabı da merak ediyorum artık bir arkadaşım ya da ben bunu da çözsek diye bekliyorum yanii :)

sen soruyla uğraşıyosun diye bakmamıştım

sen bişiy diyemiyosan bana susmak düşer :blushing::sweatingbullets::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

sen soruyla uğraşıyosun diye bakmamıştım

sen bişiy diyemiyosan bana susmak düşer :blushing::sweatingbullets::sweatingbullets:

uğraşşana sen de yawwww el elden üstündür demişler hadiiiii görim seni çözersin sen bu soruyu :)

(verrrr gazııı ver gazıııı :w00t:)

Gönderi tarihi:

uğraşşana sen de yawwww el elden üstündür demişler hadiiiii görim seni çözersin sen bu soruyu :)

(verrrr gazııı ver gazıııı :w00t:)

çok güldüm buna yaww

ilahi gloria sen adamı öldürürsün!!!!! :blushing::P:w00t::w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.