Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl Bir adamın 3 oğlu var. bunlardan biri leblebici ikincisi muhallebici üçüncüsüde sonu bici ile biten bir iş yapıyor. üçüncü kişi ne iş yapıyor? Umarım daha önce sorulmamıştır....
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl Kombici Tombici (Hani tombi çerez var ya.. ) Bunlar olur mu..?
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl cevap: güllabici ama bu sanki daha onceden sorulmuştu diye hatırlıyorum
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl cevap: güllabici ama bu sanki daha onceden sorulmuştu diye hatırlıyorum güllabici ne iş yapıyo gloria
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl güllabici ne iş yapıyo gloria isim, eskimiş (güllâ:bi:) Arapçayazilis kull¥b³ Akıl hastanelerindeki hademe, güllabici, deli güllabicisi . güllabi (II) sıfat, eskimiş (güllâ:bi:) Arapçayazilis kull¥b³ Kurnaz, açıkgöz .
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl isim, eskimiş (güllâ:bi:) Arapçayazilis kull¥b³ Akıl hastanelerindeki hademe, güllabici, deli güllabicisi . güllabi (II) sıfat, eskimiş (güllâ:bi:) Arapçayazilis kull¥b³ Kurnaz, açıkgöz . teşekkürlerrrr
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl Kombici Tombici (Hani tombi çerez var ya.. ) Bunlar olur mu..? kom ve tom işlerinden biraz bahseder misin tauruscugummm bunlar iş midir? kişi midir? Tom kim? Kom kim? kardeşler mi bunlar? Sedelinanın soylemiyle 3.sü bu bir çelişki midir?
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl bu arada arkadaşlar bici ekiyle biten kelimelere baktım bu sorudan sonra ve TDK'nın hazırladığı Türkçe Sözlüğün Ters Dizimi adlı sözlüğün 2004 2004 baskısına göre sadece Muhallebici, Leblebici, Güllabici, Lobici ve Cici Bici kelimeleri dışında bu eki kullanan başka da kelime yokmuş ... Soru için teşekkürler Pale yeni birşey daha öğrenmiş oldum...
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl bızım orada bıde cicibici ci var hemı de cicibicici cicibiciler yapıyor dimi sedelina bayramda giyelim diye hıı?
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl kom ve tom işlerinden biraz bahseder misin tauruscugummm bunlar iş midir? kişi midir? Tom kim? Kom kim? kardeşler mi bunlar? Sedelinanın soylemiyle 3.sü bu bir çelişki midir? Kombi ve tombi canımcım,evde ısınıdığımız sistemle ısınırken tıkındığımız aburcubur..
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl Kombi ve tombi canımcım,evde ısınıdığımız sistemle ısınırken tıkındığımız aburcubur.. teşekkür ederim Tauruscuğum çok bilgilendimmmm canımsınnn
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl cicibicici cicibiciler yapıyor dimi sedelina bayramda giyelim diye hıı? hayır bı tatlı türü çocuklar için dışarda satılır.geleneksel bişi
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Yazar cevap: güllabici ama bu sanki daha onceden sorulmuştu diye hatırlıyorum Aradığım cevap buydu ... tebrikler... Seninde bilmediğin bir soru yok ki ne diyim Allah nazardan korusun. AMİN
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Aradığım cevap buydu ... tebrikler... Seninde bilmediğin bir soru yok ki ne diyim Allah nazardan korusun. AMİN AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.