Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 kıs şimdi ben senin mesleği merak ettim.. olur sisin için tabelayı yeniletiris sırf üzerinde "halka açık cafe" yazsın diye.. imkb kısmıyla ilgili mesleğim kankim bende merak ettim kıss sende amma meraklısın kankim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 oooooooo kimler gelmiş arkamısdan dolaolar çevirirsinis ha bu arada cafe iyi işlemiş ha..... ya bu geveze kankigiller olmasa halimis ne olurdu onu düşünüyorum... neyse ben olmadığım samanlarda baktığın ve bu iki gevezeye laf yetiştirdiğin için saol ikisim bu arada yeni geldim yaa ne çayı ne kahvesi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 oooooooo kimler gelmiş arkamısdan dolaolar çevirirsinis ha bu arada cafe iyi işlemiş ha..... ya bu geveze kankigiller olmasa halimis ne olurdu onu düşünüyorum... neyse ben olmadığım samanlarda baktığın ve bu iki gevezeye laf yetiştirdiğin için saol ikisim bu arada yeni geldim yaa ne çayı ne kahvesi cafe iyi işler tabe kankim ve benim gibi müşterin olursa iyi işler bisim gibim müşteri her cafeye nasip olmas söleyim yeşimin bise laf yetiştirmesi biras zor ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Kankime katılıorum kimse bise laf yetiştiremes Kıs kankim bis niye bu ikslierin cafesindeyis gidip malikanemizde havu başında usanalım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 gidelim kankim bi hıııhhhh diyim mi kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 hıııııııııııııhhhhhhhh Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 ya mine apla sen hiç iş yapmıyon mu? devamlı yazıyosun çooook gevezesin hem işi hem buraya yazmayı nasıl beceriyon yaaa. bravo Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 ya mine apla sen hiç iş yapmıyon mu? devamlı yazıyosun çooook gevezesin hem işi hem buraya yazmayı nasıl beceriyon yaaa. bravo öncelikle tşk ederim iş yapmas olur muyum kankim bilir başımı kaşıycak vaktim olmuyo benim ama naparsın işte forum bir tutku, bir alışkanlık oldu bende yasmadan duramıyorum bu arada gevese değilim bunu tekrar belirtmekte fayda görüyorum Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 oooo ikisler cafeniz hayırlı olsun valla işler tıkırında bakıyorum maşaallah şimdiden 3. katı çıkmışınız yakında gökdelen gibi bi cafe olursunuz heralde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Evet iyi bilirim kankim başını kaşıyacak vaktin yuk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Ne çok cafe var bu forumda yaaff.. Bis de bi marketler zinciri mi açsak naapsak.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Kıs mega marketler zincirinde boğulasın emi Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 öncelikle tşk ederim iş yapmas olur muyum kankim bilir başımı kaşıycak vaktim olmuyo benim ama naparsın işte forum bir tutku, bir alışkanlık oldu bende yasmadan duramıyorum bu arada gevese değilim bunu tekrar belirtmekte fayda görüyorum bi şey değil oooo ikisler cafeniz hayırlı olsun valla işler tıkırında bakıyorum maşaallah şimdiden 3. katı çıkmışınız yakında gökdelen gibi bi cafe olursunuz heralde saol güneydenizi eet yakında ikisler marketi açaız merak etmeyin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Kıs mega marketler zincirinde boğulasın emi Get deli Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Ne çok cafe var bu forumda yaaff.. Bis de bi marketler zinciri mi açsak naapsak.. biz ikimiz acalim canim Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ooo gülsün kıs izni kimden alcanız? ben size izin verirmiyim sanıyonus hem bi ikisin veya kanki olursa daha iyi olurdu bence Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 İzin mi almamıs lazım hıh Biz kimseden izin almayıs Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 almassanıs açtırmam kısım işte o kadar.. bu arada hoşgeldin... asi gençlik işte Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Ezer gecerim.. hoşbulduk Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ezemessin kıs buldozermisin sen bu media nın tapuları bana ve ikizime ait. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Ufak at da civcivler yesin.. Dış kapının mandalları Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ne atması kısım kafanı yarcam ha kapı kolu seni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Sen ? Benim kafamı kırcan ? Güldürme beni Kapı zembelegi, uşakların anası, babamın gelini Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.