Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 evet arkadaşlar. ikisimle benim yerim.burayı açmaya karar verdik. bu arada bilmeyen warsa ikisim olivia (yeşim) dir. CAFE İKİSLER isteyen gelir dinlenir isteyen bi şeyler içer.isteyen sohbet amaçla uğrayabilir. CAFE İKİSLER MENÜSÜ ; SICAK İÇECEKLER; KAHVE ÇEŞİTLERİ,ÇAY ÇEŞİTLERİ SOĞUK İÇECEKLER; BİTKİSEL ÇAYLAR,AROMATİK ÇAYLAR YERLİ VE İTHAL SEÇME ŞARAP MENÜSÜ DÜNYA MUTFAKLARINDAN SEÇME ÇEŞTİLER TATLI VE PASTA ÇEŞİTLERİNDEN OLUŞAN SEÇİCİ VE İTİNALI BİR MENÜ DÜR. evet arkadaşlar ilk gün herşey bedavadır. ramazan dolayısıyla iftar ve sahur menümüs vardır. herkesi bekleris. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 geldim ayyy ne zor buldum yorudum ben cay alayim iyi olur acicikda dinlenmis olurun Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 hemen geliyo gülsün ilk müşteri işte çayın ilk güne mahsus bedavadır Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 tsk.ederim eline saglik beles hiii hadi sende al kendine bi cay söyle karsilikli icielim ikide laflariz degilmi Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 ooo bişey deil. kendimede çay koydum. hemde nasıl laflarıs laf armısda biras gevezeyimdir.(umarım sessiz kıs bunu gormes) Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 sen geveze ben senden geveze isizkiz.da kim ya ne cok arkadas kazilmis zamanla tanirim hepsini Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 ben cikiyorum iftar vakti geldi burda iyi bak kendine tsk.ederim cay icinde Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 bi şey deil gülsün her zaman yine bekleris Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 hayırlı olsun kardeşim hediyemide kabul ederseniz sevinirim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 hayırlı olsun kardeşim hediyemide kabul ederseniz sevinirim bak şimdi olmadı yaaa. beni mahcup ettin. neyse cafenin en güzel yerine koyarım. çok saol siyahx kardeşim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 evet arkadaşlar. ikisimle benim yerim.burayı açmaya karar verdik. bu arada bilmeyen warsa ikisim olivia (yeşim) dir. CAFE İKİSLER isteyen gelir dinlenir isteyen bi şeyler içer.isteyen sohbet amaçla uğrayabilir. CAFE İKİSLER MENÜSÜ ; SICAK İÇECEKLER; KAHVE ÇEŞİTLERİ,ÇAY ÇEŞİTLERİ SOĞUK İÇECEKLER; BİTKİSEL ÇAYLAR,AROMATİK ÇAYLAR YERLİ VE İTHAL SEÇME ŞARAP MENÜSÜ DÜNYA MUTFAKLARINDAN SEÇME ÇEŞTİLER TATLI VE PASTA ÇEŞİTLERİNDEN OLUŞAN SEÇİCİ VE İTİNALI BİR MENÜ DÜR. evet arkadaşlar ilk gün herşey bedavadır. ramazan dolayısıyla iftar ve sahur menümüs vardır. herkesi bekleris. Lem elektro.. Birliktemi karar verdik şimdi burayı açmayı.. Lem ben böyle bişi hatırlamıyorum.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 kısım çok unutkansın ya ikisim lem beraber karar verdik ya Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 kısım çok unutkansın ya ikisim lem beraber karar verdik ya Valla derslerden cafe aklıma mı geliyo.. neyse len bizim cafe olduğuna göre muhabbet edelim ascık.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 eet sahurda bekleris Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 o zaman ben bi acı kahve alayım, bakarsın 40 yıl hatırı kalır... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Lem elektro.. Birliktemi karar verdik şimdi burayı açmayı.. Lem ben böyle bişi hatırlamıyorum.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 hayırlı olsun electro amma kıskançsın haaaaa malikane aldık diye hemen gittin cafe aldın dimi sende ramazan boyunca herşey beleş diye duydum ben bugün iftar yemeğinde ne var Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Valla bana bakmayın benim sınıf ikisimde menü listesi.. Cafe ikimis adına ancaaaaaaaaaaaaaakkkk müşterilere o bakıyor.. Dimi sınıf ikisim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Kıs kankim bise bedavadır demi elektro ve ikisi yandaşı yeşim Hayırlı olsun bakalım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Ben bilemem.. Sınıf ikisime sormanız lazım.. Karışmıyorum..hıhhhhh.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 olivia sen uyumazmısın yaw, yada cafe'de açtın ne yapacaksın bu kadar parayı? Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Arkadaşlar sizinde cafeniz hayırlısı olsun... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Valla bana bakmayın benim sınıf ikisimde menü listesi.. Cafe ikimis adına ancaaaaaaaaaaaaaakkkk müşterilere o bakıyor.. kısım electro ne saman gelcek Allah bilir o gelene kadar menüyü öğrenemiycekmiyis çok ayıp pardon yeşim hanım, menü electroda, müşterilere electro bakıyo sisin görevinis nedir sorması ayıp Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Stajdayım uyuyamam.. Ayrıca paralarıma göz dikenler var heral.. Hele bi kazanalım harcayacak yer çookk... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Allah daha çok versin.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.