Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

olar kankim -_- kıss hepsinden yemiycen demi :huh:

kıss falla bilmiyom :unsure: enişten istemes merak etme -_-:D sanki sende bilmiyon gibim geliyo kankim bana :lol:

efet siyah amcam bana bile kıydıktan sonra sana haydi haydiye kıyar benim yufka yürekli kankim :D

o bana kıyamas biliyosunki benden çekinir kendileri ayriyetten :lol:

• Cevaplar 653
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

tabe ne demek :shifty: aaaa pardon kafanamı denk geldi :ninja: korkma bişi yuk -_- sadece yarılmış :(<_<:w00t::lol:

senin yardığın yerde gül biter sen üzülme :) kalk ban bi yastık getir belim ağrıdı arkamakoycam hadee :lol:

Gönderi tarihi:

Gülmü biter :huh: Kıs kankim hiç bişey fayda etmio :pinch::lol:

Yastık kurşundan yapılmış umarım belini kırmas :shifty::lol:

bişey olmas mrk etme yardım ette bahçeye çıkim biraz temiz hava iyi gelir biras :)

Gönderi tarihi:

:lol:

Açılan 14m.lik çukura düşde göreyim seni :shifty::lol::(:lol:

yaww şunu aklına koy burdan git-miy-ceeeemmmmmmm...........................................................................

Gönderi tarihi:

Ben değil ama kankim bilmio

Biliyorum tabikide kısım

ya tabe bisim evin yemeklerini sen yapıyon ya <_<:P:D

biliyosan anlat o saman :angry::P:D

yaww şunu aklına koy burdan git-miy-ceeeemmmmmmm...........

gitme tabe,ekmek elden su gölden :angry::D:lol:

Gönderi tarihi:

Anlatırım tabe :D

Önce tavuğu haşlarsın...Tavuk haşlanırken biraz çeviz kıyarsın..Sonra biraz kırmızı biber ve tuz ekleyerek biras kısık ateşte çevirisin arada tavuğun suyundan da kat olarmı -_- Sonra temis bi süzgeçten geçir :lol: Sonra bunun içerisine ekmek doğra sonra blendardan geçir... :D İçerisine biras daha tavuğun suyundan koy :lol: Haşlanan tavuğu didikle sonra bu karışımın içine bir daha karıştır :lol: Servis yap -_-

Gönderi tarihi:

Anlatırım tabe

Önce tavuğu haşlarsın...Tavuk haşlanırken biraz çeviz kıyarsın..Sonra biraz kırmızı biber ve tuz ekleyerek biras kısık ateşte çevirisin arada tavuğun suyundan da kat olarmı Sonra temis bi süzgeçten geçir Sonra bunun içerisine ekmek doğra sonra blendardan geçir... İçerisine biras daha tavuğun suyundan koy Haşlanan tavuğu didikle sonra bu karışımın içine bir daha karıştır , Servis yap

tşk ederim kankim anlattığın için ;)<_<

kankim cevizi direk yesek olar mı :D sonra süzgeç kirli olsa nolur :unsure: ekmeği içine doğramasakda yanında yesek olar mı :D blendar yuksa napcas :unsure:

Gönderi tarihi:

kankim ben 15-20 dak. sonra çıkarım ;) şimdiden iyi akşamlar ve hayırlı iftarlar kankim :hug:

ayrıca iyi tatiller kuşum , beni ösle anacıııııııımmmm :(:wub:

Gönderi tarihi:

Allah cesanı fermesin senin emi kankim , de get :lol: Tavuğuda çiğ ye olarmı

fermesin kankim :D kıss nası yiyem çiğ :( ağsında büyür falla :sick::D:lol:

Gönderi tarihi:

malikanenize buyurdum...hastayım....burnum şırıl şırıl.....başım tonlarca ağır....ilgilenen yokkk....offf offf.

geçmiş olsun frozencim :( bende hasta olcam galiba hapşırıp duruyorum, birde öksürük peyda oldu :crying:

anahhh cafe mi actiniz siz kankiler

ne cafesi kıss <_< koskoca malikane aldık görmüyo musun -_-:P

kankim günaydın :hug: sen nasılsın kuşum ;):wub:

Gönderi tarihi:

insan ne giyceğini şaşırıyo kankim :( ince giyiyosun soğuk oluyo, kalın giyiyosun ılık oluyo -_- sende dikkat et kankim :wub:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.