Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 olar kankim kıss hepsinden yemiycen demi kıss falla bilmiyom enişten istemes merak etme sanki sende bilmiyon gibim geliyo kankim bana efet siyah amcam bana bile kıydıktan sonra sana haydi haydiye kıyar benim yufka yürekli kankim o bana kıyamas biliyosunki benden çekinir kendileri ayriyetten
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yuk yaaaa Hangi densis demiş onu
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yuk yaaaa Hangi densis demiş onu çuk kunuşma şu kumandayı uzat bakem maç seyredecem ben
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 tabe ne demek aaaa pardon kafanamı denk geldi korkma bişi yuk sadece yarılmış
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 tabe ne demek aaaa pardon kafanamı denk geldi korkma bişi yuk sadece yarılmış senin yardığın yerde gül biter sen üzülme kalk ban bi yastık getir belim ağrıdı arkamakoycam hadee
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gülmü biter Kıs kankim hiç bişey fayda etmio Yastık kurşundan yapılmış umarım belini kırmas
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gülmü biter Kıs kankim hiç bişey fayda etmio Yastık kurşundan yapılmış umarım belini kırmas bişey olmas mrk etme yardım ette bahçeye çıkim biraz temiz hava iyi gelir biras
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Açılan 14m.lik çukura düşde göreyim seni
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Açılan 14m.lik çukura düşde göreyim seni yaww şunu aklına koy burdan git-miy-ceeeemmmmmmm...........................................................................
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Tamam bende gitme diyorum zaten Ama bırakta işkencenin tadına varalım demi Kankim nerde çok sıkıldım
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ben değil ama kankim bilmio Biliyorum tabikide kısım ya tabe bisim evin yemeklerini sen yapıyon ya biliyosan anlat o saman yaww şunu aklına koy burdan git-miy-ceeeemmmmmmm........... gitme tabe,ekmek elden su gölden
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Anlatırım tabe Önce tavuğu haşlarsın...Tavuk haşlanırken biraz çeviz kıyarsın..Sonra biraz kırmızı biber ve tuz ekleyerek biras kısık ateşte çevirisin arada tavuğun suyundan da kat olarmı Sonra temis bi süzgeçten geçir Sonra bunun içerisine ekmek doğra sonra blendardan geçir... İçerisine biras daha tavuğun suyundan koy Haşlanan tavuğu didikle sonra bu karışımın içine bir daha karıştır Servis yap
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Anlatırım tabe Önce tavuğu haşlarsın...Tavuk haşlanırken biraz çeviz kıyarsın..Sonra biraz kırmızı biber ve tuz ekleyerek biras kısık ateşte çevirisin arada tavuğun suyundan da kat olarmı Sonra temis bi süzgeçten geçir Sonra bunun içerisine ekmek doğra sonra blendardan geçir... İçerisine biras daha tavuğun suyundan koy Haşlanan tavuğu didikle sonra bu karışımın içine bir daha karıştır , Servis yap tşk ederim kankim anlattığın için kankim cevizi direk yesek olar mı sonra süzgeç kirli olsa nolur ekmeği içine doğramasakda yanında yesek olar mı blendar yuksa napcas
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kankim ben 15-20 dak. sonra çıkarım şimdiden iyi akşamlar ve hayırlı iftarlar kankim ayrıca iyi tatiller kuşum , beni ösle anacıııııııımmmm
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Allah cesanı fermesin senin emi kankim de get Tavuğuda çiğ ye olarmı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Tamam kankim sana da hayırlı iftarlar, akşamlar ve tatiller Ne ösleyecem be seni
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Allah cesanı fermesin senin emi kankim , de get Tavuğuda çiğ ye olarmı fermesin kankim kıss nası yiyem çiğ ağsında büyür falla
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yumurtlar inşallah kankim Kıs herşeye bi bahane buldun o zaman davuğuda haşlama çiğ ye
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 malikanenize buyurdum...hastayım....burnum şırıl şırıl.....başım tonlarca ağır....ilgilenen yokkk....offf offf.
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 anahhh cafe mi actiniz siz kankiler
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 malikanenize buyurdum...hastayım....burnum şırıl şırıl.....başım tonlarca ağır....ilgilenen yokkk....offf offf. geçmiş olsun frozencim bende hasta olcam galiba hapşırıp duruyorum, birde öksürük peyda oldu anahhh cafe mi actiniz siz kankiler ne cafesi kıss koskoca malikane aldık görmüyo musun kankim günaydın sen nasılsın kuşum
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Günaydın kankim Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 kıss kankim dikkat de ediyorum ama yine hasta oldum neyse geçer inşallah
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Havalar bu ara bi tutarsız kankim İnşallah çabuk geçer
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 insan ne giyceğini şaşırıyo kankim ince giyiyosun soğuk oluyo, kalın giyiyosun ılık oluyo sende dikkat et kankim
Önerilen İletiler