Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ne bilim kıs kankim :huh: Hani deli dliyi gördümü sopasını saklarmış :unsure::blink: tabe ne alaka :grin::w00t::lol:

Ben geldim tekrardan...endişelenmeyin kalıcı diilim -_- bi sataşıp cıkıciim :w00t::lol:

Bakın ne önemli erdemdir insanın kendini bilmesi...Gece ...sopanı saklamandan anlamıştım aynı frekanslarda olduğumuzu... :lol:

• Cevaplar 653
  • Görüntü 35,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hieeyyyyttt ben geldim daaaaaaannnnnnnnnn

Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo :lol: :lol:

Al işte aynı frekanstan biri daha...hatta sanki bir üst dalga boyunda... :w00t::P:D

Gönderi tarihi:

kim ne frekansta nereye gidiyosunu burası neresi şey yanlış oldu galiba...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo

ve siyahx kapıya tekme atmaya kalkar, fakat tekme atma girişimiyle birlikte bacağı kırılır :o siyahx bilmes ki o kapının yapımı 3 sene sürmüştür ve bir ustalık harikasıdır -_- ve siyah amcam bu arada bacağı kırıldı ya sahalara da veda eder :w00t::lol:

kim ne frekansta nereye gidiyosunu burası neresi şey yanlış oldu galiba...

burası kankimle benim malikanemis -_- bi yere gittiğimis falan yuk egzorsist :D yuksa sen demi malikanede kalmak istiyosun <_<:P:D

Gönderi tarihi:

ayağımın kırılma sebebi sizin kapınıs dolayısıyla sissiniz o yüzden bana malikanede bakacaksınız iyileşene kadar ha haha haha :lol::P:D:)

Gönderi tarihi:

Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo

Pattaa küteeeee :shuriken: Kapının suratına vuruş sesidir :w00t::lol:

ve siyahx kapıya tekme atmaya kalkar, fakat tekme atma girişimiyle birlikte bacağı kırılır , siyahx bilmes ki o kapının yapımı 3 sene sürmüştür ve bir ustalık harikasıdır ,ve siyah amcam bu arada bacağı kırıldı ya sahalara da veda eder

Wahhh waahhh geçmiş olsun :(:lol:

burası kankimle benim malikanemis , bi yere gittiğimis falan yuk egzorsist, yuksa sen demi malikanede kalmak istiyosun

Kıs ağsından yel alsın :o:unsure::lol:

Gönderi tarihi:

bu malikanenin kral dairesi nerede? ah ayağımda çok ağrıyo

ya aloooo kıslar nerdesinis bu ayakla nasıl çıkcam kral dairesine yardım etsenize beni niye bağırtıyosunuz :):D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ayağımın kırılma sebebi sizin kapınıs dolayısıyla sissiniz o yüzden bana malikanede bakacaksınız iyileşene kadar ha haha haha

tabe canım -_- ne demek ;) güvenliklere haber verin siyah amcam revire gitmek istiyo :shifty::D;)

Kıs ağsından yel alsın

o da gelsin kıss kankim :D yerimis bol nası olsa ;) bi sürü odası var malikanemisin Allah'ıma bin şükür -_-:w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Dur yardım edelim bay clooney :shifty: kıs kankim dikkat et 378 basamaklı merdivenden düşürecen adamı :o<_< aaaaaaaaa tutamıom kıs adam düşüyoooooooo :huh::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Dur yardım edelim bay clooney :shifty: kıs kankim dikkat et 378 basamaklı merdivenden düşürecen adamı :o<_< aaaaaaaaa tutamıom kıs adam düşüyoooooooo :huh::w00t::lol:

bütün kemiklerim kırılsada bu malikaneden gitmiycem iftara ne yapıyosunus bakim kıslar yavaş yavaş geliyo vakit :)

Gönderi tarihi:

İftara ne yapıo aşçı kankim :rolleyes::P

aşçı yapmasın kıs sen yap :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Dur yardım edelim bay clooney , kıs kankim dikkat et 378 basamaklı merdivenden düşürecen adamı , aaaaaaaaa tutamıom kıs adam düşüyoooooooo

kıss kankim nası tutamassın :shifty::rolleyes: bak şimdi de 2 kolu kırıldı yasık :(:P:D

bütün kemiklerim kırılsada bu malikaneden gitmiycem iftara ne yapıyosunus bakim kıslar yavaş yavaş geliyo vakit

aman gitme bi yere <_< tabe burda ki sevgiyi saygıyı nerde bulcan :rolleyes::lol:

İftara ne yapıo aşçı kankim

ne yapsın kankim, ne istersin ;)

aşçı yapmasın kıs sen yap

farkında mısın bilmem ama siyah amca bis bu malikanenin hanımlarıyıs -_-

Gönderi tarihi:

Kıs kankim tutasım gelmedi :huh::w00t::lol:

Sevgi yumağı olces zaten as kaldı <_<:lol:

Kıs kankim su böreği,içli köfte,kadın budu,çerkez tavuğu,mantı,aşure,güllaç,künefe,güveç yapıversin :huh::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Kıs bi kafası kırlmadı zaten <_< Diğer kemikler sislere ömür :( Ama bay clooney kendisi demişti benim kafama odun bile fayda etmes diye :huh::w00t::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

kıss kankim tatlıda biras fasla çeşitlilik yok mu :huh:

kankim çerkez tavuğu nası oluyo :unsure:

Gönderi tarihi:

evet o yüzden burada kalmaya karar verdim zaten :lol: evin hanımları yapsinki daha çabuk iyileşeyim sizin aşçıları gözüm tutmadı hem siz bana kıyamazsınız iyi bakarsınız dimi ? :)

Gönderi tarihi:

Kıs kankim çeşit olsunki gösümüs gönlümüs doysun -_-:lol:

Önce kafa kağıdına bakıosun çerkesse alıp kafasını koparıosun -_-<_< Kıs kankim bilmionmu :huh: Eniştem istese nası yapcan :w00t::lol:

Bay Clooney herkes çok ii bilirki -_- ben kıyabilerem :w00t:

Gönderi tarihi:

demin diyodun ya deli deliyi görünce sopasını saklarmış sen deli ben deli o yüzden kıyamassın bana :) kıyarsan ızdırabın olurum :w00t::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

evet o yüzden burada kalmaya karar verdim zaten , evin hanımları yapsinki daha çabuk iyileşeyim sizin aşçıları gözüm tutmadı hem siz bana kıyamazsınız iyi bakarsınız dimi ?

bisim aşçılarımısın hepsi kendi dallarında usmanlar -_- burdan anlaşılacağı gibi her yemek türünde usta ayrı ayrı aşçılarla çalışıyorus -_- öle bi tane aşçı, bi tane yamakla olmas bu işler <_< ben ve kankim mutfak konusunda çok disiplinli ve temis çalışmayı severis ;) demi kankim :D

Gönderi tarihi:

De kankim :grin::lol:

Bay Clooney ısdırabım olmayınıs başka ihsan eylemes :blink::lol:

Gönderi tarihi:

bisim aşçılarımısın hepsi kendi dallarında usmanlar -_- burdan anlaşılacağı gibi her yemek türünde usta ayrı ayrı aşçılarla çalışıyorus -_- öle bi tane aşçı, bi tane yamakla olmas bu işler <_< ben ve kankim mutfak konusunda çok disiplinli ve temis çalışmayı severis ;) demi kankim :D

kısaca şuna yemek yapmayı bilmiyoruz desenise :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kıs kankim çeşit olsunki gösümüs gönlümüs doysun

Önce kafa kağıdına bakıosun çerkesse alıp kafasını koparıosun , Kıs kankim bilmionmu, Eniştem istese nası yapcan

Bay Clooney herkes çok ii bilirki , ben kıyabilerem

olar kankim -_- kıss hepsinden yemiycen demi :huh:

kıss falla bilmiyom :unsure: enişten istemes merak etme -_-:D sanki sende bilmiyon gibim geliyo kankim bana :lol:

efet siyah amcam bana bile kıydıktan sonra sana haydi haydiye kıyar benim yufka yürekli kankim :D

Gönderi tarihi:
kısaca şuna yemek yapmayı bilmiyoruz desenise

Ben değil ama kankim bilmio -_-:lol:

olar kankim kıss hepsinden yemiycen demi

Tabikide hayır :D

sanki sende bilmiyon gibim geliyo kankim bana

Biliyorum tabikide kısım -_-

yufka yürekli kankim

:rolleyes: Benim demi :huh::lol:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.