Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ne bilim kıs kankim Hani deli dliyi gördümü sopasını saklarmış tabe ne alaka Ben geldim tekrardan...endişelenmeyin kalıcı diilim bi sataşıp cıkıciim Bakın ne önemli erdemdir insanın kendini bilmesi...Gece ...sopanı saklamandan anlamıştım aynı frekanslarda olduğumuzu...
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hieeyyyyttt ben geldim daaaaaaannnnnnnnnn Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo :lol: Al işte aynı frekanstan biri daha...hatta sanki bir üst dalga boyunda...
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kim ne frekansta nereye gidiyosunu burası neresi şey yanlış oldu galiba...
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hieeyyyyttt ben geldim daaaaaaannnnnnnnnn Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo ve siyahx kapıya tekme atmaya kalkar, fakat tekme atma girişimiyle birlikte bacağı kırılır siyahx bilmes ki o kapının yapımı 3 sene sürmüştür ve bir ustalık harikasıdır ve siyah amcam bu arada bacağı kırıldı ya sahalara da veda eder kim ne frekansta nereye gidiyosunu burası neresi şey yanlış oldu galiba... burası kankimle benim malikanemis bi yere gittiğimis falan yuk egzorsist yuksa sen demi malikanede kalmak istiyosun
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ayağımın kırılma sebebi sizin kapınıs dolayısıyla sissiniz o yüzden bana malikanede bakacaksınız iyileşene kadar ha haha haha
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hieeyyyyttt ben geldim daaaaaaannnnnnnnnn Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo Pattaa küteeeee Kapının suratına vuruş sesidir ve siyahx kapıya tekme atmaya kalkar, fakat tekme atma girişimiyle birlikte bacağı kırılır , siyahx bilmes ki o kapının yapımı 3 sene sürmüştür ve bir ustalık harikasıdır ,ve siyah amcam bu arada bacağı kırıldı ya sahalara da veda eder Wahhh waahhh geçmiş olsun burası kankimle benim malikanemis , bi yere gittiğimis falan yuk egzorsist, yuksa sen demi malikanede kalmak istiyosun Kıs ağsından yel alsın
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bu malikanenin kral dairesi nerede? ah ayağımda çok ağrıyo ya aloooo kıslar nerdesinis bu ayakla nasıl çıkcam kral dairesine yardım etsenize beni niye bağırtıyosunuz
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ayağımın kırılma sebebi sizin kapınıs dolayısıyla sissiniz o yüzden bana malikanede bakacaksınız iyileşene kadar ha haha haha tabe canım ne demek güvenliklere haber verin siyah amcam revire gitmek istiyo Kıs ağsından yel alsın o da gelsin kıss kankim yerimis bol nası olsa bi sürü odası var malikanemisin Allah'ıma bin şükür
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Dur yardım edelim bay clooney kıs kankim dikkat et 378 basamaklı merdivenden düşürecen adamı aaaaaaaaa tutamıom kıs adam düşüyoooooooo
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Dur yardım edelim bay clooney kıs kankim dikkat et 378 basamaklı merdivenden düşürecen adamı aaaaaaaaa tutamıom kıs adam düşüyoooooooo bütün kemiklerim kırılsada bu malikaneden gitmiycem iftara ne yapıyosunus bakim kıslar yavaş yavaş geliyo vakit
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 İftara ne yapıo aşçı kankim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 İftara ne yapıo aşçı kankim aşçı yapmasın kıs sen yap
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Dur yardım edelim bay clooney , kıs kankim dikkat et 378 basamaklı merdivenden düşürecen adamı , aaaaaaaaa tutamıom kıs adam düşüyoooooooo kıss kankim nası tutamassın bak şimdi de 2 kolu kırıldı yasık bütün kemiklerim kırılsada bu malikaneden gitmiycem iftara ne yapıyosunus bakim kıslar yavaş yavaş geliyo vakit aman gitme bi yere tabe burda ki sevgiyi saygıyı nerde bulcan İftara ne yapıo aşçı kankim ne yapsın kankim, ne istersin aşçı yapmasın kıs sen yap farkında mısın bilmem ama siyah amca bis bu malikanenin hanımlarıyıs
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs kankim tutasım gelmedi Sevgi yumağı olces zaten as kaldı Kıs kankim su böreği,içli köfte,kadın budu,çerkez tavuğu,mantı,aşure,güllaç,künefe,güveç yapıversin
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs bi kafası kırlmadı zaten Diğer kemikler sislere ömür Ama bay clooney kendisi demişti benim kafama odun bile fayda etmes diye
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kıss kankim tatlıda biras fasla çeşitlilik yok mu kankim çerkez tavuğu nası oluyo
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 evet o yüzden burada kalmaya karar verdim zaten evin hanımları yapsinki daha çabuk iyileşeyim sizin aşçıları gözüm tutmadı hem siz bana kıyamazsınız iyi bakarsınız dimi ?
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs kankim çeşit olsunki gösümüs gönlümüs doysun Önce kafa kağıdına bakıosun çerkesse alıp kafasını koparıosun Kıs kankim bilmionmu Eniştem istese nası yapcan Bay Clooney herkes çok ii bilirki ben kıyabilerem
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 demin diyodun ya deli deliyi görünce sopasını saklarmış sen deli ben deli o yüzden kıyamassın bana kıyarsan ızdırabın olurum
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 evet o yüzden burada kalmaya karar verdim zaten , evin hanımları yapsinki daha çabuk iyileşeyim sizin aşçıları gözüm tutmadı hem siz bana kıyamazsınız iyi bakarsınız dimi ? bisim aşçılarımısın hepsi kendi dallarında usmanlar burdan anlaşılacağı gibi her yemek türünde usta ayrı ayrı aşçılarla çalışıyorus öle bi tane aşçı, bi tane yamakla olmas bu işler ben ve kankim mutfak konusunda çok disiplinli ve temis çalışmayı severis demi kankim
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 De kankim Bay Clooney ısdırabım olmayınıs başka ihsan eylemes
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bisim aşçılarımısın hepsi kendi dallarında usmanlar burdan anlaşılacağı gibi her yemek türünde usta ayrı ayrı aşçılarla çalışıyorus öle bi tane aşçı, bi tane yamakla olmas bu işler ben ve kankim mutfak konusunda çok disiplinli ve temis çalışmayı severis demi kankim kısaca şuna yemek yapmayı bilmiyoruz desenise
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs kankim çeşit olsunki gösümüs gönlümüs doysun Önce kafa kağıdına bakıosun çerkesse alıp kafasını koparıosun , Kıs kankim bilmionmu, Eniştem istese nası yapcan Bay Clooney herkes çok ii bilirki , ben kıyabilerem olar kankim kıss hepsinden yemiycen demi kıss falla bilmiyom enişten istemes merak etme sanki sende bilmiyon gibim geliyo kankim bana efet siyah amcam bana bile kıydıktan sonra sana haydi haydiye kıyar benim yufka yürekli kankim
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kısaca şuna yemek yapmayı bilmiyoruz desenise Ben değil ama kankim bilmio olar kankim kıss hepsinden yemiycen demi Tabikide hayır sanki sende bilmiyon gibim geliyo kankim bana Biliyorum tabikide kısım yufka yürekli kankim Benim demi
Önerilen İletiler