Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ne bilim kıs kankim :huh: Hani deli dliyi gördümü sopasını saklarmış :unsure::blink: tabe ne alaka :grin::w00t::lol:

Ben geldim tekrardan...endişelenmeyin kalıcı diilim -_- bi sataşıp cıkıciim :w00t::lol:

Bakın ne önemli erdemdir insanın kendini bilmesi...Gece ...sopanı saklamandan anlamıştım aynı frekanslarda olduğumuzu... :lol:

• Cevaplar 653
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hieeyyyyttt ben geldim daaaaaaannnnnnnnnn

Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo :lol: :lol:

Al işte aynı frekanstan biri daha...hatta sanki bir üst dalga boyunda... :w00t::P:D

Gönderi tarihi:

Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo

ve siyahx kapıya tekme atmaya kalkar, fakat tekme atma girişimiyle birlikte bacağı kırılır :o siyahx bilmes ki o kapının yapımı 3 sene sürmüştür ve bir ustalık harikasıdır -_- ve siyah amcam bu arada bacağı kırıldı ya sahalara da veda eder :w00t::lol:

kim ne frekansta nereye gidiyosunu burası neresi şey yanlış oldu galiba...

burası kankimle benim malikanemis -_- bi yere gittiğimis falan yuk egzorsist :D yuksa sen demi malikanede kalmak istiyosun <_<:P:D

Gönderi tarihi:

ayağımın kırılma sebebi sizin kapınıs dolayısıyla sissiniz o yüzden bana malikanede bakacaksınız iyileşene kadar ha haha haha :lol::P:D:)

Gönderi tarihi:

Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo

Pattaa küteeeee :shuriken: Kapının suratına vuruş sesidir :w00t::lol:

ve siyahx kapıya tekme atmaya kalkar, fakat tekme atma girişimiyle birlikte bacağı kırılır , siyahx bilmes ki o kapının yapımı 3 sene sürmüştür ve bir ustalık harikasıdır ,ve siyah amcam bu arada bacağı kırıldı ya sahalara da veda eder

Wahhh waahhh geçmiş olsun :(:lol:

burası kankimle benim malikanemis , bi yere gittiğimis falan yuk egzorsist, yuksa sen demi malikanede kalmak istiyosun

Kıs ağsından yel alsın :o:unsure::lol:

Gönderi tarihi:

bu malikanenin kral dairesi nerede? ah ayağımda çok ağrıyo

ya aloooo kıslar nerdesinis bu ayakla nasıl çıkcam kral dairesine yardım etsenize beni niye bağırtıyosunuz :):D

Gönderi tarihi:

ayağımın kırılma sebebi sizin kapınıs dolayısıyla sissiniz o yüzden bana malikanede bakacaksınız iyileşene kadar ha haha haha

tabe canım -_- ne demek ;) güvenliklere haber verin siyah amcam revire gitmek istiyo :shifty::D;)

Kıs ağsından yel alsın

o da gelsin kıss kankim :D yerimis bol nası olsa ;) bi sürü odası var malikanemisin Allah'ıma bin şükür -_-:w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Dur yardım edelim bay clooney :shifty: kıs kankim dikkat et 378 basamaklı merdivenden düşürecen adamı :o<_< aaaaaaaaa tutamıom kıs adam düşüyoooooooo :huh::w00t::lol:

bütün kemiklerim kırılsada bu malikaneden gitmiycem iftara ne yapıyosunus bakim kıslar yavaş yavaş geliyo vakit :)

Gönderi tarihi:

Dur yardım edelim bay clooney , kıs kankim dikkat et 378 basamaklı merdivenden düşürecen adamı , aaaaaaaaa tutamıom kıs adam düşüyoooooooo

kıss kankim nası tutamassın :shifty::rolleyes: bak şimdi de 2 kolu kırıldı yasık :(:P:D

bütün kemiklerim kırılsada bu malikaneden gitmiycem iftara ne yapıyosunus bakim kıslar yavaş yavaş geliyo vakit

aman gitme bi yere <_< tabe burda ki sevgiyi saygıyı nerde bulcan :rolleyes::lol:

İftara ne yapıo aşçı kankim

ne yapsın kankim, ne istersin ;)

aşçı yapmasın kıs sen yap

farkında mısın bilmem ama siyah amca bis bu malikanenin hanımlarıyıs -_-

Gönderi tarihi:

Kıs kankim tutasım gelmedi :huh::w00t::lol:

Sevgi yumağı olces zaten as kaldı <_<:lol:

Kıs kankim su böreği,içli köfte,kadın budu,çerkez tavuğu,mantı,aşure,güllaç,künefe,güveç yapıversin :huh::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Kıs bi kafası kırlmadı zaten <_< Diğer kemikler sislere ömür :( Ama bay clooney kendisi demişti benim kafama odun bile fayda etmes diye :huh::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

kıss kankim tatlıda biras fasla çeşitlilik yok mu :huh:

kankim çerkez tavuğu nası oluyo :unsure:

Gönderi tarihi:

evet o yüzden burada kalmaya karar verdim zaten :lol: evin hanımları yapsinki daha çabuk iyileşeyim sizin aşçıları gözüm tutmadı hem siz bana kıyamazsınız iyi bakarsınız dimi ? :)

Gönderi tarihi:

Kıs kankim çeşit olsunki gösümüs gönlümüs doysun -_-:lol:

Önce kafa kağıdına bakıosun çerkesse alıp kafasını koparıosun -_-<_< Kıs kankim bilmionmu :huh: Eniştem istese nası yapcan :w00t::lol:

Bay Clooney herkes çok ii bilirki -_- ben kıyabilerem :w00t:

Gönderi tarihi:

demin diyodun ya deli deliyi görünce sopasını saklarmış sen deli ben deli o yüzden kıyamassın bana :) kıyarsan ızdırabın olurum :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

evet o yüzden burada kalmaya karar verdim zaten , evin hanımları yapsinki daha çabuk iyileşeyim sizin aşçıları gözüm tutmadı hem siz bana kıyamazsınız iyi bakarsınız dimi ?

bisim aşçılarımısın hepsi kendi dallarında usmanlar -_- burdan anlaşılacağı gibi her yemek türünde usta ayrı ayrı aşçılarla çalışıyorus -_- öle bi tane aşçı, bi tane yamakla olmas bu işler <_< ben ve kankim mutfak konusunda çok disiplinli ve temis çalışmayı severis ;) demi kankim :D

Gönderi tarihi:

bisim aşçılarımısın hepsi kendi dallarında usmanlar -_- burdan anlaşılacağı gibi her yemek türünde usta ayrı ayrı aşçılarla çalışıyorus -_- öle bi tane aşçı, bi tane yamakla olmas bu işler <_< ben ve kankim mutfak konusunda çok disiplinli ve temis çalışmayı severis ;) demi kankim :D

kısaca şuna yemek yapmayı bilmiyoruz desenise :lol:

Gönderi tarihi:

Kıs kankim çeşit olsunki gösümüs gönlümüs doysun

Önce kafa kağıdına bakıosun çerkesse alıp kafasını koparıosun , Kıs kankim bilmionmu, Eniştem istese nası yapcan

Bay Clooney herkes çok ii bilirki , ben kıyabilerem

olar kankim -_- kıss hepsinden yemiycen demi :huh:

kıss falla bilmiyom :unsure: enişten istemes merak etme -_-:D sanki sende bilmiyon gibim geliyo kankim bana :lol:

efet siyah amcam bana bile kıydıktan sonra sana haydi haydiye kıyar benim yufka yürekli kankim :D

Gönderi tarihi:
kısaca şuna yemek yapmayı bilmiyoruz desenise

Ben değil ama kankim bilmio -_-:lol:

olar kankim kıss hepsinden yemiycen demi

Tabikide hayır :D

sanki sende bilmiyon gibim geliyo kankim bana

Biliyorum tabikide kısım -_-

yufka yürekli kankim

:rolleyes: Benim demi :huh::lol:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.