Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ofsayta geçmessen faul yapmam sallama kıs ofsayta geçene foul mü yapılır
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 sallama kıs ofsayta geçene foul mü yapılır ne bilsin abisi öle oluyo sannediyo demek ki
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs kankim oz aman 10 kişi kalaras ve maçı kaybederes Ve 2 maç cesa alaram O zaman korner atışı yapar durumu eşitleris
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ne bilsin abisi öle oluyo sannediyo demek ki Kıs kankim clooney benim abim değil Sanki sen çok bilion
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs kankim oz aman 10 kişi kalaras ve maçı kaybederes Ve 2 maç cesa alaram O zaman korner atışı yapar durumu eşitleris ne diyon sen ya kafam karıştı şimdi bak
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Boşver kafana göre oyna sen
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs kankim oz aman 10 kişi kalaras ve maçı kaybederes Ve 2 maç cesa alaram O zaman korner atışı yapar durumu eşitleris tabe kankim Kıs kankim clooney benim abim değil Sanki sen çok bilion kıss lafın gelişi o ama gidişini bulamadım neyin oluyo o saman kıss en asından biliyomuş gibim yapmıyom
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Boşver kafana göre oyna sen seni varya kale direğine bağlamalı sonra topları kafana kafana nişanlamalı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kıss yer olmas olur mu koca malikanede hemen misafir odalarından birini hasırlatam ben sana MiNECİM kankin GECE senin kadar sıcak bakmadı bu olaya ama neysee... Merak etme GECE eleğimi malikanenin girişine astım..söz yaramazlık yok
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs kankim sen ne muhalefet bi kankisin Bay Clooney şut ve gol yaparam seni O direklerede file yapar sallandıraram
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 MiNECİM kankin GECE senin kadar sıcak bakmadı bu olaya ama neysee... Merak etme GECE eleğimi malikanenin girişine astım..söz yaramazlık yok kıss kankim de sıcak bakarda aslında ramasana denk geldi ya o yüsden biras stresli olabiler kankim bak eleğinide asmış girişe
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 MiNECİM kankin GECE senin kadar sıcak bakmadı bu olaya ama neysee... Merak etme GECE eleğimi malikanenin girişine astım..söz yaramazlık yok Kıs Diloş ben sana gelmemi dedim sankim Gel ama fantesi kurma dedim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs kankim sen ne muhalefet bi kankisin Bay Clooney şut ve gol yaparam seni O direklerede file yapar sallandıraram hiç bişey de yapamazsan bunu böyle bilesin tamammı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Tamam deeelll nolcek Kıs kankim burası yol geçen malikanesimi
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kıss kankim de sıcak bakarda aslında ramasana denk geldi ya o yüsden biras stresli olabiler kankim bak eleğinide asmış girişe Yooo...ben huysuz olduğum kadar mağrurumdur da yine de sırf senin için bikaç aylığına kaliiciiim Minecim
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs Diloş ben sana gelmemi dedim sankim Gel ama fantesi kurma dedim Düş dünyama nasıl dur derim?? Ayriyetten bunun size ve malikanenize ne şekilde zarar vereceğini anlayamadım Senin hiç hayalin yok mu sankim bununla beraber gidiyorum...ben kendime kalacak başka malikane bulurum
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bikaç aymı Kıs kankim burası güvenli değil artıkın
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs Diloş gitme kıs nütfeennn Allahım inanamıom kendime
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs Diloş gitme kıs nütfeennn Allahım inanamıom kendime Sus..timsah gözyaşları dökme bi de ! Bikaç masum fentezi yüzünden gururumla oynadın Bilirsin;"her genç kızın rüyası..zetina dikiş makinası"
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs kankim burası yol geçen malikanesimi kıss kankim iç mimara verdiğimis parayı nerden çıkarcas tabiki diloşlardan, asudelerden Yooo...ben huysuz olduğum kadar mağrurumdur da, yine de sırf senin için bikaç aylığına kaliiciiim Minecim birkaç ay mı Düş dünyama nasıl dur derim?? Ayriyetten bunun size ve malikanenize ne şekilde zarar vereceğini anlayamadım Senin hiç hayalin yok mu sankim bununla beraber gidiyorum...ben kendime kalacak başka malikane bulurum sen bilirsin tabe bis seni tutmayalım
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kıss kankim iç mimara verdiğimis parayı nerden çıkarcas tabiki diloşlardan, asudelerden birkaç ay mı sen bilirsin tabe bis seni tutmayalım Tutamazsınız zati Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım!
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs Diloş anam sen kal burda ben sana kral dairemisi bilenem veririm Kıs kankim bu Diloşa fasla bulaşmamak lasım Kankim iç mimara ödediğimiz paranında sakın Canadadaki arsamısı satarak ödediğimisi söyleme ümüğünü sıkaram
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kıss bisden daha çılgın varmı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ne bilim kıs kankim Hani deli dliyi gördümü sopasını saklarmış tabe ne alaka
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kıss bisden daha çılgın varmı hieeyyyyttt ben geldim daaaaaaannnnnnnnnn Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo :lol:
Önerilen İletiler