Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ofsayta geçmessen faul yapmam <_<:lol:

sallama kıs ofsayta geçene foul mü yapılır :)

• Cevaplar 653
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

sallama kıs ofsayta geçene foul mü yapılır

ne bilsin abisi :lol: öle oluyo sannediyo demek ki :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Kıs kankim oz aman 10 kişi kalaras ve maçı kaybederes :(<_<:lol: Ve 2 maç cesa alaram :(:lol:

O zaman korner atışı yapar durumu eşitleris <_<:lol:

ne diyon sen ya :unsure: kafam karıştı şimdi bak :turned::lol:

Gönderi tarihi:

Kıs kankim oz aman 10 kişi kalaras ve maçı kaybederes Ve 2 maç cesa alaram

O zaman korner atışı yapar durumu eşitleris

:huh: tabe kankim <_<

Kıs kankim clooney benim abim değil

Sanki sen çok bilion

kıss lafın gelişi o :D ama gidişini bulamadım :unsure: neyin oluyo o saman :unsure:

kıss en asından biliyomuş gibim yapmıyom -_-:P:D:lol::wub:

Gönderi tarihi:

kıss yer olmas olur mu koca malikanede ;) hemen misafir odalarından birini hasırlatam ben sana :)

MiNECİM kankin GECE senin kadar sıcak bakmadı bu olaya ama neysee... :P Merak etme GECE eleğimi malikanenin girişine astım..söz yaramazlık yok :shifty::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

MiNECİM kankin GECE senin kadar sıcak bakmadı bu olaya ama neysee... Merak etme GECE eleğimi malikanenin girişine astım..söz yaramazlık yok

kıss kankim de sıcak bakarda aslında ramasana denk geldi ya o yüsden biras stresli olabiler :D

kankim bak eleğinide asmış girişe :D

Gönderi tarihi:

MiNECİM kankin GECE senin kadar sıcak bakmadı bu olaya ama neysee... :P Merak etme GECE eleğimi malikanenin girişine astım..söz yaramazlık yok

Kıs Diloş ben sana gelmemi dedim sankim -_- Gel ama fantesi kurma dedim :w00t::lol::unsure::stuart:

Gönderi tarihi:

Kıs kankim sen ne muhalefet bi kankisin :huh:<_<:lol:

Bay Clooney şut ve gol yaparam seni <_< O direklerede file yapar sallandıraram :angry::lol:

hiç bişey de yapamazsan bunu böyle bilesin tamammı :lol:

Gönderi tarihi:

kıss kankim de sıcak bakarda aslında ramasana denk geldi ya o yüsden biras stresli olabiler :D

kankim bak eleğinide asmış girişe :D

Yooo...ben huysuz olduğum kadar mağrurumdur da :P:lol: yine de sırf senin için bikaç aylığına kaliiciiim Minecim :w00t::lol::P

Gönderi tarihi:

Kıs Diloş ben sana gelmemi dedim sankim -_- Gel ama fantesi kurma dedim :w00t::lol::unsure::stuart:

Düş dünyama nasıl dur derim?? :D Ayriyetten bunun size ve malikanenize ne şekilde zarar vereceğini anlayamadım :unsure: Senin hiç hayalin yok mu sankim -_- bununla beraber gidiyorum...ben kendime kalacak başka malikane bulurum :)

Gönderi tarihi:

Kıs Diloş gitme kıs nütfeennn :( Allahım inanamıom kendime :unsure::w00t::lol::hug:

Sus..timsah gözyaşları dökme bi de !:P:lol: Bikaç masum fentezi yüzünden gururumla oynadın :angry:

Bilirsin;"her genç kızın rüyası..zetina dikiş makinası" :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

Kıs kankim burası yol geçen malikanesimi

kıss kankim iç mimara verdiğimis parayı nerden çıkarcas :rolleyes: tabiki diloşlardan, asudelerden :lol:

Yooo...ben huysuz olduğum kadar mağrurumdur da, yine de sırf senin için bikaç aylığına kaliiciiim Minecim

birkaç ay mı :o

Düş dünyama nasıl dur derim?? Ayriyetten bunun size ve malikanenize ne şekilde zarar vereceğini anlayamadım Senin hiç hayalin yok mu sankim bununla beraber gidiyorum...ben kendime kalacak başka malikane bulurum

sen bilirsin tabe :D bis seni tutmayalım ;)

Gönderi tarihi:

kıss kankim iç mimara verdiğimis parayı nerden çıkarcas :rolleyes: tabiki diloşlardan, asudelerden :lol:

birkaç ay mı :o

sen bilirsin tabe :D bis seni tutmayalım ;)

Tutamazsınız zati :D Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım! :lol:

Gönderi tarihi:

Kıs Diloş anam sen kal burda ben sana kral dairemisi bilenem veririm :unsure: Kıs kankim bu Diloşa fasla bulaşmamak lasım :huh::lol::D

Kankim iç mimara ödediğimiz paranında sakın Canadadaki arsamısı satarak ödediğimisi söyleme ümüğünü sıkaram -_-<_<:w00t::lol:

Gönderi tarihi:

kıss bisden daha çılgın varmı :lol:

hieeyyyyttt ben geldim daaaaaaannnnnnnnnn

Not: bu dannnnnn kapınısa attığım tekmenin sesi oluyo :lol: :lol:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.