Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yaparım tabi kısdırıyo o kıs beni cadı şey nolcek P
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 dünde vardı kusursus fırtına kıs kısım menejerim olarak habire önüme getiriyon bişeyler imzalıyom daha ne imzası istiyon Cık cık bana güvenmiyonmu kıss kankim sen sattın tabe ,nasıl yaptın bilmiyorum ama para için yaptığını biliyorum kuşum , böyle bi kerisi bi daha bulamayıs diye çok ısrar ettiğini unuttun mu kıss kankim bu bale okulu fikri de nerden çıktı hani dövüş kulübü yapcaktık o arsayı Kıs benim gösümü para bürümüş demekkim Kıs Las Wegastakini döfüş klubü yapcas
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yaparım tabi kısdırıyo o kıs beni cadı şey nolcek P Cadı yasan o klavyene eşşek arıları yuva yapar inşallah emi Küstüm işte
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Cadı yasan o klavyene eşşek arıları yuva yapar inşallah emi Küstüm işte :clover: :clover:
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yaparım tabi kısdırıyo o kıs beni cadı şey nolcek Allaaaaaaaaaaaahhhh Kıs benim gösümü para bürümüş demekkim Kıs Las Wegastakini döfüş klubü yapcas demek ki kankim kıss las wegastakini gasino yaptık ya geçen sene Cadı yasan o klavyene eşşek arıları yuva yapar inşallah emi Küstüm işte :lol: küsme kankim nolaaaarrr siyah amca çabık ösür dile kankimden kıss kankim çiçek yolmuş bak senin için
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ben ona cadı derken iltifat ettim aslında anlamadiki ben cadı derken ne kadar iyi nekadar hoş nekadar espirili vs...olduğunu kastedmiştim kurtarabildimmi kıs mine sence
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Allaaaaaaaaaaaahhhh Noldu kıs nasırınamı bastılar demek ki kankim Demekki kıss las wegastakini gasino yaptık ya geçen sene Üfff bale okulu yapcak hiç boş arsamıs kalmadımı küsme kankim nolaaaarrr , siyah amca çabık ösür dile kankimden , kıss kankim çiçek yolmuş bak senin için
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ben ona cadı derken iltifat ettim aslında anlamadiki ben cadı derken ne kadar iyi nekadar hoş nekadar espirili vs...olduğunu kastedmiştim kurtarabildimmi kıs mine sence Bence kurtaramadın
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bence kurtaramadın ee napalım başa gelen çekilir yapacak başka bişey kalmadı özür dilerem affet beni ben ettim sen etme
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ben ona cadı derken iltifat ettim aslında anlamadiki ben cadı derken ne kadar iyi nekadar hoş nekadar espirili vs...olduğunu kastedmiştim kurtarabildimmi kıs mine sence yuk siyah amca bu yolla pek kurtaramassın Noldu kıs nasırınamı bastılar Üfff bale okulu yapcak hiç boş arsamıs kalmadımı yuk kıss kankim senin bam teline bastılar kıss olmas olur mu daha hollywood dakiler duruyolar
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ee napalım başa gelen çekilir yapacak başka bişey kalmadı özür dilerem affet beni ben ettim sen etme yuk kıss kankim senin bam teline bastılar kıss olmas olur mu ,daha hollywood dakiler duruyolar Bam telimi Kıs ordaki arsayı film şirketi yaptık ya tatlıyla geldim slm kıslarrrr Kıs tatlıyla gelince daha bi hoşgelmişsin olmuş
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 çek şu arılarını kıs elimi soktular
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Beğendim ve bitti kusura bakmayın
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 anaaaaaa......... ramazan ramazan......... oruç tutmuyon mu kıss yoksa sen???????
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Sevgili kankiler uzaklardan geldimm..çook uzaklardan...yorgunum..dediler ki bu malikanede insan rehabilite olurmuş dooruysa eğer ben bayaa bi süre kalıcıyım şimdi yer var mı yer?
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Sevgili kankiler uzaklardan geldimm..çook uzaklardan...yorgunum..dediler ki bu malikanede insan rehabilite olurmuş dooruysa eğer ben bayaa bi süre kalıcıyım şimdi yer var mı yer? yer varda vuzun süre kalamazsın çünkü yakında halı saha yapcaz burayı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs Prenses bugün sahura kalkamamışım Diloş akıllı uslu duracaksan tabe neden olmasın
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Sevgili kankiler uzaklardan geldimm..çook uzaklardan...yorgunum..dediler ki bu malikanede insan rehabilite olurmuş dooruysa eğer ben bayaa bi süre kalıcıyım şimdi yer var mı yer? Kontenjan dolmuş herhalde baksana
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Adşıma her zaman yer var Bay Clooney siz rüyanısda görürsünüs o halı sahayı çimlere yapıştırırım seni beeeee
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hep hayalimde futbolcu olmak vardı ahhh ahhhh foul yapma kıs
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 tatlıyla geldim slm kıslarrrr hoşgeldin prenses ne iyi ettin de geldin eline sağlık Kıs ordaki arsayı film şirketi yaptık ya kıss bi tane değil ki hollywood da kankim anaaaaaa......... ramazan ramazan......... oruç tutmuyon mu kıss yoksa sen??????? tutmuyon mu yuksa kankim Sevgili kankiler , uzaklardan geldimm..çook uzaklardan...yorgunum..dediler ki bu malikanede insan rehabilite olurmuş, dooruysa eğer ben bayaa bi süre kalıcıyım , şimdi yer var mı yer? kıss yer olmas olur mu koca malikanede hemen misafir odalarından birini hasırlatam ben sana
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ofsayta geçmessen faul yapmam
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kıss kankim bırak şu futbol muhabbetini yuksa kırmısı kart göstercem sana
Önerilen İletiler