Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 nihayet kendi topiğimis oldu kıss kankim ikisim artık dedikodularımısı, muhabbetlerimisi burdan yaparıs tabi ki bu sohbetlere katılmak isteyen arkadaşlarımısı, dostlarımısı ve misafirlerimisi de bekleris foruma hayırlı uğurlu olsun
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Kıs kankim neden malikane yaptın Saray yavrusu ne güne duruyodu Ellerine sağlık kankim Ruhsatı var dimi sonra bişicikler olmasın sakın
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 evet kanki ya nihayet sonunda başardın bir başlık açmayı vatana millete ve turkish media ya hayırlı uğurlu olsun ahanda kurdaleyide kestim
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Sen niye kesionki kurdelayı kıs kankim bu sana niye kanki dio tes furun kellesini Saol yufka yürekli tamam saol dedik bırak artık makası
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Kıs kankim neden malikane yaptın , Saray yavrusu ne güne duruyodu Ellerine sağlık kankim, Ruhsatı var dimi sonra bişicikler olmasın sakın kıss kankim tam topiğe başlık ararken telefon çaldı ve bisim uşak ''buyrun kankilerin malikanesi'' demesin mi ben de topiğimisin adını kankilerin malikanesi koydum bişey değil kuşum kıss ne ruhsatı kankim iş yerimi burası tapulu mapulu malikane evet kanki ya nihayet sonunda başardın bir başlık açmayı , vatana millete ve turkish media ya hayırlı uğurlu olsun ahanda kurdaleyide kestim yahu hep aklımısdaydı da bugüne kısmetmiş efet hayırlı uğurlu olsun
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Kıs bisim hismetçimismi far iyiii Kankim ben şimdilik gidiyom biras işim var dönünce bol bol dedikodu yaparıs artıkın
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Sen niye kesionki kurdelayı, kıs kankim bu sana niye kanki dio , tes furun kellesini kıss kankim neyse boşver kesti artık ne bilem kankim nie dio kuşum yufkam yüreğimin hiç kankisi olmamış şimdiye kadar kankim iyi ki saray yapmamışım baksana kraliçe gibim kelle melle vurcaktın güle güle kankim hayırlı işler
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Kıs kankim nerdesin Kıs bisim hismetçimis kim
Φ zeplintane Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 şşşt kankigiller, hayırlı olsun bakalım, misafir kabul ediyomusunuz?
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 misafirin hayırlı olsuna ne getirdiğine bağlı Ne getirdinis çukulatamı Hoşgeldin Zeplintane
Φ zeplintane Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 bizde hayırlı olsun hediyesi yoktur ama bi kilo kesme şeker var yanımda, olmasmı hoşbulduk
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Kesme şekermi Kıs kankim şeker kabul oluyomuydu Ellerine sağlık
Φ zeplintane Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Afiyet olsuuun, şimdi misafir olarak kabul edildiğim anlamına mı geliyo bu?
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Kankiler hayırlı olsun yeni açtığınız dedikodu topic'i hayırlı olsun sonunda başardınız Güle güle kullanın
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 sanursam zeplintane çok merrsi murti sadece dedikodu değil bikerem suyu bulandırma be
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Kıs kankim nerdesin, Kıs bisim hismetçimis kim burdayım kuşum kıss bisim hismetçi moldovyalı şimdi çok moda ya rus ve moldov hismetçiler şşşt kankigiller, hayırlı olsun bakalım, misafir kabul ediyomusunuz? tşk ederis kısım misafir odasının yolunu göster bakalım zeplintane arkadaşımısa Kankiler hayırlı olsun, yeni açtığınız dedikodu topic'i hayırlı olsun , sonunda başardınız Güle güle kullanın saol murti yalnıs şunu sölemeden geçemiycem sadece dedikodu yapılmıyo burda bütün konulardan bahsedilcek
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 kıs niye moldovyalı ki kankim rus olsaydı keşkem kıs kankim sonra başımısa bi iş getirmesin bu hismetçi
Φ zeplintane Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 ben odanın yolundan ziyade şu tapuyu görmek isterdim, nasıl olsa misafir olarak kabul edilmişim ozaman misafir şerhini koyalım şu tapuya demi
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 abooovvv.... Malikhaneye de ayak basacağım gün varmış bee... Dur şu gümüşleri atak çantaya gimse görmeden....
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 cerenimoo görmediğimi sanma sakın zeplintane ne tapusu
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Helal et gurban..........
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 ben ettim kankim sen ettinmi
Φ zeplintane Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 alooo, malikanenin tabusu diyorum size, bugüne bugün resmi misafirim ben yahuuu
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Kızlar, topiğiniz hayırlı uğurlu olsun...
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 alooo, malikanenin tabusu diyorum size, bugüne bugün resmi misafirim ben yahuuu Kafanı yararım senin ne bağırıon Kızlar, topiğiniz hayırlı uğurlu olsun... saol canım kankim nerde
Önerilen İletiler