Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl UUAİAGİİİDDRİEZMLİNHMCL Bunun cevabını bana verebilir misiniz?
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl UUAİAGİİİDDRİEZMLİNHMCL Bunun cevabını bana verebilir misiniz? Sanırım bu cevabı vermesi gerken benim.. Bursa..
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Sanırım bu cevabı vermesi gerken benim.. Bursa.. sana sormuştum zaten ben de ama bu cevabı nasıl buldugunu da yaz diger arkadaşlarımız da bilsinler arkadaşım ve tabi bu arada mükemmel olduğunu yazmıyorum seni mahçup etmemek adına yine...
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl UUAİAGİİİDDRİEZMLİNHMCL Bunun cevabını bana verebilir misiniz? şimdi bu kadar harfin oluşturduğu şey BURSA'mı.
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl şimdi bu kadar harfin oluşturduğu şey BURSA'mı. Hayır.Orada ''Ulucami hani ilimizdedir'' yazıyor.. Gerçi başka illerde de var ama manevi derecesi en yüksek olan Bursa,E tabi bir de şehrim yani..
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Hayır.Orada ''Ulucami hani ilimizdedir'' yazıyor.. Gerçi başka illerde de var ama manevi derecesi en yüksek olan Bursa,E tabi bir de şehrim yani.. şimdi tam oldu bu sefer soylim allah aşkına yaaaaa SÜPERSİNNNNNN SENNNNN
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl şimdi tam oldu bu sefer soylim allah aşkına yaaaaa SÜPERSİNNNNNN SENNNNN Deme bee..
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Hayır.Orada ''Ulucami hani ilimizdedir'' yazıyor.. Gerçi başka illerde de var ama manevi derecesi en yüksek olan Bursa,E tabi bir de şehrim yani.. ''Ulucami hanGi ilimizdedir''
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Ne oluyo burdaaaaa yaw? G harfini eklemeyi mi unutmuşsun Tauruscuğum?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.