Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar çook merak ettiysen ömden gönderiim.sn yabancı diilsin.(gerçi bugün sinir ettin amaa)
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar 1 mi 7 mi 8 5 2 ne yani anlamadım ki kızım............ kızım o kadar öm den ipucu verdik daha nedem sölemediğim bi sorunun cevabı kaldııı dediğim şeye dikkatle bakk bulcan amaa bulursan hemen sölemee bi düşünsünler emiiiiiii
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar hani bize ipucu sn yeter ki iste mosyna cep telefonuna dikkatle bakman ve sayılarla ilişkisini anlaman yeterli olacaktır diee düşünüyorumm
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl 9 6 4 ? 3 9 kolay gelsiin arkadaşlarr 6 kullanıcı adını yazmışsın n eksik n 'de cep telefonundaki rakamlardan 6 ya denk geliyor (mosyna kusura bakma)
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl sn yeter ki iste mosyna cep telefonuna dikkatle bakman ve sayılarla ilişkisini anlaman yeterli olacaktır diee düşünüyorumm evreke evreka... yaşasın buldummmm. (şimdi hamamdan fırlıyorum) ama sölemicemmmm teşkürrr
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl 6 kullanıcı adını yazmışsın n eksik n 'de cep telefonundaki rakamlardan 6 ya denk geliyor (mosyna kusura bakma) yaa o benim ipucumdu
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl tebrikler gloria.ne diyimm harikasınnn rica ederim kopyanın faydası oldu bulmam için ama
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar rica ederim kopyanın faydası oldu bulmam için ama hem harikasın hem de çook mütevazisin
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl hem harikasın hem de çook mütevazisin mütevazi değildim ama olmayı öğreniyorum Teşekkür ederim tekrar benimle ilgili düşündüğün herşey için..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.