Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl Selam arkadaşlar ben edirne fenlisesi son sınıf öğrencilerinden TUNAHAN, Bu siteyi şans eseri buldum umarım çok hoş sohbetler geçirebileceğim bir sitedir(Galibada öyle)
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl HOŞGELDİN UFAKLIK......HADİ GEÇ ŞÖYLE BAK ALAM YER GÖSTERDİ SANA..SAKIN YARAMAZKILTA YAPMA HADİ SEFALAR GETİRDİN...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl Selam arkadaşlar ben edirne fenlisesi son sınıf öğrencilerinden TUNAHAN, Bu siteyi şans eseri buldum umarım çok hoş sohbetler geçirebileceğim bir sitedir(Galibada öyle) senin burda ne işin var...de get öss ye çalış hadi bakem...... yoook illada ben burda kafa dağıtcam dersen sen bilirsin...ama şunu bil kafanı sonra toparlayamazsın.......
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl Selam arkadaşlar ben edirne fenlisesi son sınıf öğrencilerinden TUNAHAN, Bu siteyi şans eseri buldum umarım çok hoş sohbetler geçirebileceğim bir sitedir(Galibada öyle) bende fen lisesi mezunuydum ah ne günlerdi ya yatakhane şakaları falan hoş geld.
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin özellere fazla girme konusmazlar golgi aygıtı çok yer kaplıyon heee
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 19 yıl arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin özellere fazla girme konusmazlar golgi aygıtı çok yer kaplıyon heee uyarı aldım zate o yüsden
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.