Φ Justifier Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Selam arkadaşlar ben edirne fenlisesi son sınıf öğrencilerinden TUNAHAN, Bu siteyi şans eseri buldum umarım çok hoş sohbetler geçirebileceğim bir sitedir(Galibada öyle) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hos gelmissen... buyur gec söyle hele.... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Hosgeldin sevgiler Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 HOŞGELDİN UFAKLIK......HADİ GEÇ ŞÖYLE BAK ALAM YER GÖSTERDİ SANA..SAKIN YARAMAZKILTA YAPMA HADİ SEFALAR GETİRDİN... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Selam arkadaşlar ben edirne fenlisesi son sınıf öğrencilerinden TUNAHAN, Bu siteyi şans eseri buldum umarım çok hoş sohbetler geçirebileceğim bir sitedir(Galibada öyle) senin burda ne işin var...de get öss ye çalış hadi bakem...... yoook illada ben burda kafa dağıtcam dersen sen bilirsin...ama şunu bil kafanı sonra toparlayamazsın....... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Selam arkadaşlar ben edirne fenlisesi son sınıf öğrencilerinden TUNAHAN, Bu siteyi şans eseri buldum umarım çok hoş sohbetler geçirebileceğim bir sitedir(Galibada öyle) bende fen lisesi mezunuydum ah ne günlerdi ya yatakhane şakaları falan hoş geld. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin özellere fazla girme konusmazlar golgi aygıtı çok yer kaplıyon heee Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin özellere fazla girme konusmazlar golgi aygıtı çok yer kaplıyon heee uyarı aldım zate o yüsden Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Hosgeldin, bos gitme Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.