Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl arkadaşlar aşağıda çok ama çok sevdiğim bir şairin çok ama çok sevdiğim şiirlerinden biri var... Fakat şiirdeki her bir kelimeyi oluşturan harflerin yerlerini ve kelimelerin şiire göre yazılış sıralarını değiştirdim. Bakalım bu şairin kim olduğunu ve bu şiirin hangisi olduğunu bulabilecek misiniz? (şiiri bulan arkadaşlar lütfen şiiri tam yazsınlar) nayla asna örmesesyl slvimgie hurmam pusokn mildi ev sılnka tirahaybrğdalıınn oyvimusre inse sarzamya milivgse nasa aylna hammur surkunu ilme sıklan ve inse libemkayşako asdanitende nsaa elsöryes milgivegs ezgilörm layna asrılkan iik ayzöşıg çulımravaa biig midan söregreminl rbi ahad esni ev
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Sevgilim yalan söylersem sana Kopsun ve mahrum kalsın dilim Seni seviyorum demek bahtiyarlığından Sevgilim yalan yazarsam sana Kurusun ve mahrum kalsın elim Okşayabilmek saadetinden seni Sevgilim yalan söylerse sana gözlerim İki nadim gözyaşı gibi avuçlarıma aksınlar Ve göremesinler seni bir daha Nazım Hikmet..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar olmuş Taurus olmuşşş benim sana başkaca da soyliycek sözüm yok süpersin, zeki arkadaşım benim, mükemmelsin falan filan bitti Taurus başka kelime kalmadı seni tarif edecek
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl arkadaşlar aşağıda çok ama çok sevdiğim bir şairin çok ama çok sevdiğim şiirlerinden biri var... Fakat şiirdeki her bir kelimeyi oluşturan harflerin yerlerini ve kelimelerin şiire göre yazılış sıralarını değiştirdim. Bakalım bu şairin kim olduğunu ve bu şiirin hangisi olduğunu bulabilecek misiniz? (şiiri bulan arkadaşlar lütfen şiiri tam yazsınlar) nayla asna örmesesyl slvimgie hurmam pusokn mildi ev sılnka tirahaybrğdalıınn oyvimusre inse sarzamya milivgse nasa aylna hammur surkunu ilme sıklan ve inse libemkayşako asdanitende nsaa elsöryes milgivegs ezgilörm layna asrılkan iik ayzöşıg çulımravaa biig midan söregreminl rbi ahad esni ev Sevgilim yalan söylersem sana Kopsun ve mahrum kalsın dilim Seni seviyorum demek bahtiyarlığından Sevgilim yalan yazarsam sana Kurusun ve mahrum kalsın elim Okşayabilmek saadetinden seni Sevgilim yalan söylerse sana gözlerim İki nadim gözyaşı gibi avuçlarıma aksınlar Ve göremesinler seni bir daha nazım hikmet ran...
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar geç kalmışım geç kalmışsın ama seni de tebrik ederimmmm geç de olsa olmuş
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl geç kalmışsın ama seni de tebrik ederimmmm geç de olsa olmuş teşekkür ederim arkadaşım
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar teşekkür ederim arkadaşım rica ederim ne demekkk ne demekk
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.