Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl "Yine palto giymeden gelmiş, başına da peruk takmış. Gelirken yakasına bir gül takmış bilgisayarını da almış.. Pis ve çarpaçul bir durumda. Safran sarısına yakın yüzünün rengi...Kafasının içinde kimbilir kaç tilki dolaşıyor. Zamanında beş roman yazmış adam bu mu şimdi? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış sanki. Şimdi sanal manyağın teki, tam bir manyak hem de. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuşup duruyor. Ben insanları çok severim ama insanlar ayaklarını yorgana göre uzatmalılar. Davul bile dengi dengine çalar demişler. Kimbilir kaç adam bunun gibi saçma ve sudan sebepler yüzünden ziyan oldu." yukardaki hikayenin içinde 20 adet ülke ismi gizli... Bulabilir misiniz?
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl "Yine palto giymeden gelmiş, başına da peruk takmış. Gelirken yakasına bir gül takmış bilgisayarını da almış.. Pis ve çarpaçul bir durumda. Sa fran sarısına yakın yüzünün rengi...Kafasının içinde kimbilir kaç tilki dolaşıyor. Zamanında beş roman yazmış adam bu mu şimdi? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış sanki. Şimdi sanal manyağın teki, tam bir manyak hem de. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuşup duruyor. Ben insanları çok severim ama insanlar ayaklarını yorgana göre uzatmalılar. Davul bile dengi dengine çalar demişler. Kimbilir kaç adam bunun gibi saçma ve sudan sebepler yüzünden ziyan oldu." yukardaki hikayenin içinde 20 adet ülke ismi gizli... Bulabilir misiniz? Bunları buldum ben..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Bunları buldum ben.. ötekini ben de bulamıyorum yaaaaa du bakimm iyice sen de bak haa
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Eden dersen 21 olur bak.. o ne yawwww ? oyle bi ülke mi var... ciddiyim bi tane daha var senin yukarda işaretlemediğin bulsana yawwwww
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Sonuncuyuda ben yazayım bari.. ''Ki-şili-ksiz'' Oldu Trevize... Bu durumda Taurus seni 19 defa , Trevize seni de 1 defa kutluyorummm... Tebriklerrrrrr arkadaşlar...
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Teşekkürler..O halde benim bulduklarımdan biri ülke değil.. ya senin bulduklarının içinde 19 tane kırmızıyla işaretli olanlar var ya onların hepsi doğru NEPAL PERU KENYA İSVEÇ FRANSA FAS ÇİN ROMANYA KÜBA ŞİLİ İRAN IRAK ALMANYA BİRMANYA PANAMA BENİN GANA GİNE ÇAD SUDAN
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Ok Togo'yu Togi olarak anımsamışım.. (mavi işaretli..) gördün mü bak 20 tane varmış inatçı seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.