Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl aradaki ? oln yerler ilk heceyi ve son heceyi ayrı ayrı tamamlıyor ve ayrı iki kelime elde ediliyor. en sonunda da ? olan yerleri yukarıdan aşağıya okursak yeni bir kelime elde ediyoruz.
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl aradaki ? oln yerler ilk heceyi ve son heceyi ayrı ayrı tamamlıyor ve ayrı iki kelime elde ediliyor. en sonunda da ? olan yerleri yukarıdan aşağıya okursak yeni bir kelime elde ediyoruz. EM EK MEK HEL VA PUR MO TOR TU EKVATOR
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl tebrik ederim... ben de yazacaktım ama benden önce davrandın. merhaba hoşgeldin tanışalım ben ortadoğu ve balkanların en çabuk cevap yazan bilmececisiyim
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar merhaba hoşgeldin tanışalım ben ortadoğu ve balkanların en çabuk cevap yazan bilmececisiyim sana özel ve zor soru sorcam bundan sonra
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl sana özel ve zor soru sorcam bundan sonra sor hadii sorrr (yalnız fizikle ilgili olmasın )
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar sor hadii sorrr (yalnız fizikle ilgili olmasın ) dur yav accık düşünmem gerekiyoooo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.