Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl Hangi kitapta sonuç, sunuştan önce olup, giriş, bitişten sonradır? (Not: Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’den veya Arapça bir kitaptan bahsetmiyoruz.)
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl Hangi kitapta sonuç, sunuştan önce olup, giriş, bitişten sonradır? (Not: Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’den veya Arapça bir kitaptan bahsetmiyoruz.) Eğer yazıldıysa adı aklıma gelmeyen o ********* tecavüz sahnesinin olduğu Fransız filminin romanı olabilir..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Eğer yazıldıysa adı aklıma gelmeyen o ********* tecavüz sahnesinin olduğu Fransız filminin romanı olabilir.. şu tersten izlediğimiz film.hayır odeğil.ve öyle filmle ilgili bir başlık atmam asla. kelimelerle ilgili bir durum var.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Sözlük.. alfabetik sıralama olarak bakarsak doğru. tebrikler. bunu da bir ara düldüle iletiver mahrum kalmasın gariban
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl bunu da bir ara düldüle iletiver mahrum kalmasın gariban :w00t:
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl alfabetik sıralama olarak bakarsak doğru. tebrikler. bunu da bir ara düldüle iletiver mahrum kalmasın gariban Olur iletirim.Düldül adına teşekkürler..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Olur iletirim.Düldül adına teşekkürler.. ben sorunun ne anlatmak isteediğini anlayıncaya kadar sen cevabı vermişsin bile tebrik ediyorum canım arkadaşım
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Vay alçakgönüllülük damarın tuttu he.. Desene benden önce görüp cevaplamışsın diye..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Vay alçakgönüllülük damarın tuttu he.. Desene benden önce görüp cevaplamışsın diye.. yok vallaaaa yaaaaaa ciddiyim ben süper zekammm benim
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Aha başladı yine..Mahçup etme beni yaa.. şu mahçup olma meselesi var ya hani ben bunu her okuduğumda kendi kendime ya ben niye bu kadar kendimi begenmişim diyip duruyorum asıl senin kendini begenmen lazım, benim mahçup olmam lazım ama niyeyse tam tersi oluyor... Çok mahçup oldum şimdi
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl merhaba arkadaşlar yeni bir kitap ve çok ilginç bir yaklaşım göz atmanızda gerçekten fayda var.. www.cinnetvedus.sayfasi.com
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.