Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Hangi kitapta sonuç, sunuştan önce olup, giriş, bitişten sonradır?

(Not: Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’den veya Arapça bir kitaptan bahsetmiyoruz.)

Gönderi tarihi:

bulamdım?:)

Gönderi tarihi:

Hangi kitapta sonuç, sunuştan önce olup, giriş, bitişten sonradır?

(Not: Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’den veya Arapça bir kitaptan bahsetmiyoruz.)

Eğer yazıldıysa adı aklıma gelmeyen o ********* tecavüz sahnesinin olduğu Fransız filminin romanı olabilir..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Eğer yazıldıysa adı aklıma gelmeyen o ********* tecavüz sahnesinin olduğu Fransız filminin romanı olabilir..

şu tersten izlediğimiz film.hayır odeğil.ve öyle filmle ilgili bir başlık atmam asla.

kelimelerle ilgili bir durum var. ;)

Gönderi tarihi:

Sözlük..:)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sözlük..:)

alfabetik sıralama olarak bakarsak doğru.

tebrikler.

bunu da bir ara düldüle iletiver mahrum kalmasın gariban ;):rolleyes::whistling::flowers::blush:

Gönderi tarihi:

bunu da bir ara düldüle iletiver mahrum kalmasın gariban ;):rolleyes::whistling::flowers::blush:

:w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:

alfabetik sıralama olarak bakarsak doğru.

tebrikler.

Olur iletirim.Düldül adına teşekkürler..;)

Gönderi tarihi:

Olur iletirim.Düldül adına teşekkürler..;)

ben sorunun ne anlatmak isteediğini anlayıncaya kadar sen cevabı vermişsin bile tebrik ediyorum canım arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:

Vay alçakgönüllülük damarın tuttu he..:D Desene benden önce görüp cevaplamışsın diye..;)

Gönderi tarihi:

Vay alçakgönüllülük damarın tuttu he..:D Desene benden önce görüp cevaplamışsın diye..;)

yok vallaaaa yaaaaaa ciddiyim ben :):w00t: süper zekammm benim :hug:

Gönderi tarihi:

Aha başladı yine..Mahçup etme beni yaa.. :blushing::clover:

Gönderi tarihi:

Aha başladı yine..Mahçup etme beni yaa.. :blushing::clover:

şu mahçup olma meselesi var ya hani ben bunu her okuduğumda kendi kendime ya ben niye bu kadar kendimi begenmişim diyip duruyorum :):w00t: asıl senin kendini begenmen lazım, benim mahçup olmam lazım ama niyeyse tam tersi oluyor... Çok mahçup oldum şimdi :blushing:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

merhaba arkadaşlar

yeni bir kitap ve çok ilginç bir yaklaşım göz atmanızda gerçekten fayda var..

www.cinnetvedus.sayfasi.com

:excl::excl::excl:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.