Φ mosyna Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Hangi kitapta sonuç, sunuştan önce olup, giriş, bitişten sonradır? (Not: Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’den veya Arapça bir kitaptan bahsetmiyoruz.) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Hangi kitapta sonuç, sunuştan önce olup, giriş, bitişten sonradır? (Not: Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’den veya Arapça bir kitaptan bahsetmiyoruz.) Eğer yazıldıysa adı aklıma gelmeyen o ********* tecavüz sahnesinin olduğu Fransız filminin romanı olabilir.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Eğer yazıldıysa adı aklıma gelmeyen o ********* tecavüz sahnesinin olduğu Fransız filminin romanı olabilir.. şu tersten izlediğimiz film.hayır odeğil.ve öyle filmle ilgili bir başlık atmam asla. kelimelerle ilgili bir durum var. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Sözlük.. alfabetik sıralama olarak bakarsak doğru. tebrikler. bunu da bir ara düldüle iletiver mahrum kalmasın gariban Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bunu da bir ara düldüle iletiver mahrum kalmasın gariban :w00t: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 alfabetik sıralama olarak bakarsak doğru. tebrikler. bunu da bir ara düldüle iletiver mahrum kalmasın gariban Olur iletirim.Düldül adına teşekkürler.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Olur iletirim.Düldül adına teşekkürler.. ben sorunun ne anlatmak isteediğini anlayıncaya kadar sen cevabı vermişsin bile tebrik ediyorum canım arkadaşım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Vay alçakgönüllülük damarın tuttu he.. Desene benden önce görüp cevaplamışsın diye.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Vay alçakgönüllülük damarın tuttu he.. Desene benden önce görüp cevaplamışsın diye.. yok vallaaaa yaaaaaa ciddiyim ben süper zekammm benim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Aha başladı yine..Mahçup etme beni yaa.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Aha başladı yine..Mahçup etme beni yaa.. şu mahçup olma meselesi var ya hani ben bunu her okuduğumda kendi kendime ya ben niye bu kadar kendimi begenmişim diyip duruyorum asıl senin kendini begenmen lazım, benim mahçup olmam lazım ama niyeyse tam tersi oluyor... Çok mahçup oldum şimdi Alıntı
Φ wet_sun Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 merhaba arkadaşlar yeni bir kitap ve çok ilginç bir yaklaşım göz atmanızda gerçekten fayda var.. www.cinnetvedus.sayfasi.com Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.