Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Alla alla ben de ne sorduğumu unuttum.. hadi o zaman sen çöz bakalım bu soruyu... snaırım ilk görüşte anlamışsındır
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yaw gele gele oltaya sen mi geldin be Gloria'cım.. Unuturmuyum sence ben..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yaw gele gele oltaya sen mi geldin be Gloria'cım.. Unuturmuyum sence ben.. anlaşıldı şimdi alçakgönüllülüğüm değil saflığım tutmuş yine
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Safsın doğru.Ama kalp temizliği yönüyle.. teşekkür ederim arkadaşım...
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl M,V,D,M,?,S,U,N,P İlk gören çözer sanırım.. Gezegenlerin baş harfi mi bunlar ? Cevap J (Jüpiter) Merkür M Venüs V Dünya D Mars M JÜPİTER J Satürn S Uranüs U Neptün N Plüton P
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Bir Güneş eksik demi? Güneş,yani G,yani Gloria.. Tebrik ederim Gloria'cığım..
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Bir Güneş eksik demi? Güneş,yani G,yani Gloria.. Tebrik ederim Gloria'cığım.. Teşekkür ederim canımmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.